Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Airplane Chefs

Eğlenceli yemek pişirme oyunu Airplane Chefs'te binlerce fit yükseklikte ne kadar hızlı yemek pişirebileceğinizi görün. Bu sefer göreviniz dar uçak koridorlarında ilerlemek ve her bir yolcuyla ilgilenmek. Bir göz atın ve yemek pişirip pişiremeyeceğinizi görün ve zaman dolmadan yolculara ulaştırın.
 
Airplane Chefs'te bir oyun başlatın ve yapmanız gereken ilk şey, önceden pişirilmiş yemekleri uçaktaki mikrodalgalarda olabildiğince ısıtarak hazırlamaktır. Hazır olduklarında onları arabaya yükleyin ve uçağın yolcu bölümüne götürün. Orada tüm aç yolcuların ellerini kaldırdığını göreceksiniz ve her birine doğru siparişi vermek size kalmış.
 
Eğlenceli macerada tek amacınız yolcuları evlerinde hissettirmek. Daha iyi ipuçları almak, sabrını kaybetmelerini önlemek ve uçakta sorun yaşamamak için onlara hızlı bir şekilde hizmet edin. Arabadaki tüm yiyecekleri servis ettikten sonra, süre dolmadan önce tüm yolculara servis yapabilmek istiyorsanız, daha fazlası için acele edin.
 
Üstelik her uçuşta kazandığınız parayı faydalı ürünler satın almak için kullanabilirsiniz. Eğlenceli Airplane Chefs oyununda yüzlerce farklı seviyenin keyfini çıkarın, zamanınızı ve kaynaklarınızı yönetin ve gezegende uçarken yolculara uçak yemekleri sunun.

strateji mobil
Sky Block Dragon Ball Awakening
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Airplane Chefs 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Airplane Chefs
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız