Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aftermath

Yapımcı ekip Aftermath'i Infestation: Survivor Stories'in ruhani devam oyunu olarak tanımlıyor. Firmanın hedefinde Infestation: Suvivor Stories'in iyi yönlerini barındırmaya devam ederken oyunun çok konuşulan kötü noktalarını değiştirmek yer alıyor. Free Reign East, oyunun dağıtımcısı OP Productions LLC ile olan anlaşmalarından dolayı Infestation: Survivor Stories'a yenilikler getiremediklerini ve her şeye sıfırdan başlamaları gerektiğini dile getiriyor.

Infestation: Survivor Stories'a sahip olan oyuncular Aftermath, açık betaya girdiği anda oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilecek. Diğer oyuncularda 15 dolar karşılığında oyunun erken erişim sürümüne sahip olabilecek.

Yapımcı ekip sıkı Infestation: Suvivor Stories oyuncularını ödüllendirmeyi unutmuyor. Oyunu 100 saatten fazla oynadıysanız, en az 25 dolar değerinde GC satın aldıysanız veya oyunu 50 saatten fazla oynamış Pioneer / Legendary hesabınız varsa Aftermath'in alfasına katılabileceksiniz.

Oyunda yer alacak özellikler arasında yeni eşya yaratma (crafting), respawn olma, oyuncu saygınlığı, karakter özelleştirme sistemleri ve Last Man Standing modu yer alıyor.

Aftermath Free Reign East aksiyon pc erken erşim mmo online multiplayer zombi açık dünya pc
HTC Vive Absention
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Aftermath 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Aftermath
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız