Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2 Player games

2 Player games, aynı cihazdan veya AI'ya karşı bir arkadaşınızla birlikte çok eğlenmek için küçük oyunlar koleksiyonudur. Çok çeşitli mevcut mini oyunlar sayesinde, her zaman ve her yerde maçlara başlamak kolay.
 
Tüm mini oyunlardaki grafikler oldukça basit, ancak oyunların her biri geri kalan oyunlarla ortak bir tarzı paylaşır. Her birindeki kontroller de oldukça basit ve bu, farklı oyunlara aşina olmanın neredeyse hiç zaman almadığı anlamına gelir.
 
Diğer mini oyunların yanı sıra, 2 Player games'de eğlenceli bir bilardo oyunu, yılan oyunu, klasik hava hokeyi ve eğlenceli bir sumo güreşi oyunu bulacaksınız. Her durumda, tüm oyunlar oyuncular arasında rekabet yaratmak için tasarlanmıştır ve çok dinamik anların keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, her zaman doğrudan ana menüye geri dönüp başka bir mini oyuna girmek için bir tuşunuz bulunur.
 
2 Player games, nerede olursanız olun eğlenmek için her zaman bir mini oyun bulabileceğiniz oyunlardan biridir. Bu eğlenceli arcade tarzı oyunların cebinizde olması, can sıkıntınızı yok eder.

platform macera
Doodle | Magic Joy Sucker for Love: First Date
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
2 Player games 0 / 10 0 oy
KÜNYE
2 Player games
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız