Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Halo: Reach Böyle Oynanır!

 

haloreach7

 

     Bugün yayınlanan tonlarca Halo: Reach video'su arasından özellikle bunu izlemelisiniz. Niye mi? Çünkü Bungie'nin oyunun dizayn aşamasında büyük emeği geçen Luke Smith, Halo: Reach'e el atıyor. Oyunun silahlarını, sınıflarını ve haritalarını yaratan kişilerden biri olmasıyla bilinen Smith, oyunu tek kelimeyle tarif etmek gerekirse "muhteşem" oynuyor. Biz daha oyunu görmemişken kendisi oyunu bizzat yaratanlardan biri olduğu için bizden 1 ışık yılı kadar oyununu ilerletmiş olduğu görülüyor.
 
    Smith, nerede siper alınacağını, ne zaman bomba atılacağını, nasıl ateş edileceğinin dersinin verircesine oyunu oynuyor. Bu video'yu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
    Bu arada Bungie yarın oyunun Live Action projesini yapacağını duyurdu. Noam Murro'nun yönetmenliğini yapacak olan filmin ismi "Birth of a Spatan" oldu.







 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Luke Smith Halo: Reach
Alan Wake'in Haritası Ortaya Çıktı Avuçiçi N64'e Ne Dersiniz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

In Isaac We Trust

27.4.2010 12:26:06

0
böyle bizde oynarızki senstive i medium yapıp o kontrole alış nişan almayı çok iyi becer fps in ana kuralı zaten aim olayı adam o kadar da efsane oynamıyor ama en iyilerden birisi orası ayrı.ki bi zahmet olsun zaten abimiz neleri tasarlamış yaratmış oyunla ilgili .

Project Scorpio

27.4.2010 11:29:29

0
Adam iyi oynuyor ama karşısındakiler de bir o kadar berbat oynuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız