Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İptal Edilen Green Lantern SNES Oyununa İlk Bakış

 
 
Green Lantern karakterinin video oyun sektörüne ilk dahil olma girişimi gün yüzüne çıktı.
 
DidYouKnowGaming? YouTube kanalı, Super Nintendo Entertainment System için geliştirilen ve iptal edilen Green Lantern oyunundan ilk görüntüleri ve neden iptal edildiğinin sebeplerini paylaştı.
 
Oyunun geliştiricisi Ocean Software'daki personel değişiklikleri ve DC Comics çizgi roman dünyasındaki olaylar oyunun geliştirme sürecine epey bir etki etmiş. Örneğin oyunda Hal Jordan ana karakter olacakmış fakat çizgi romanda Hal Jordan'ın Parallax olarak kötü adama dönüşmesiyle geliştirici ekip oyunda değişiklik yapmaya zorlanmış.
 
İlk başta bulmaca unsurları içeren bir platform oyunu olarak tasarlanan yapım daha sonra R-Type tarzı shooter dahil olmak üzere birçok türü birbirine karıştırmaya çalışmasıyla ortaya çıkan geliştirme sürecindeki sorunlardan dolayı oyun rafa kaldırılmış. Ardından stüdyodaki bir programcı mesai saatleri dışında oyunu side-scrolling shoot 'em up olarak yeniden canlandırmaya çalışmış. Videoda gösterilen de oyunun bu versiyonuna ait. Bu sefer de PlayStation 1'in çıkışının yaklaşmasıyla birlikte iki boyuttan üç boyuta olan eğilim sebebiyle oyun terk edilmiş.
 
2011'de bir Green Lantern oyunu Green Lantern: Rise of the Manhunters çıktı ancak o da pek iyi eleştiriler almadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot
Crusader Kings 3'ün Yeni Güncellemesi Detaylı Karakter Yaratma Sistemi Getiriyor Hyrule Warriors: Age of Calamity Satışları 3 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız