Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous: Second Son'ın İngiltere Ön Siparişleri The Last of Us'tan Fazla


    PlayStation 4 kanadında bu senenin büyük merakla beklenen oyunu inFamous: Second Son adına heyecan git gide artıyor. Oyunun çıkışına hazırlanmak isteyen oyuncular da ön sipariş yöntemine başvuruyor. Gelen yeni haberlere göre İngiltere'de oyunun aldığı ön siparişler oldukça önemli bir seviyedeymiş.
 
    Sony İngiltere'nin ürün yöneticisi Josh Walker, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Walker'ın açıklamalarına göre inFamous: Second Son'ın İngiltere'deki ön siparişleri, The Last of Us'ı geçmiş durumda. Konuyla ilgili ayrıntılı açıklama yapmayan Walker, "inFamous: Second Son, inFamous serisinin gördüğü en büyük oyun olacak." sözlerini söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch inFamous: Second Son Sony Playstation 4
Titanfall'un İlk Gün Güncellemesinin Boyutu Ortaya Çıktı Titanfall Tasarımlı Xbox One Modeli Gerçekmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2014 22:16:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl The last of us sonradan patlayan bir yapım oldu second son ın geçmesi çok normal bence..Bu arada geçen ps store da second son ın trailer ini izledim..Burada yada youtube da izlediklerimizden çok daha iyi duruyor..Grafikler inanılmaz iyi..Haftaya haftanın sonlarına doğru spota düşer diye düşünüyorum.Thief baya erkenden spottaydı..Bu da öyle olursa gelecek hafta sonu eğlencenin dibine vururuz second son la :D
spot derken korsanı kastediyorsan çok şükür ps4 daha kırılmadı arkadaşım. inşallah ta hiçbir zaman kırılıp emek hırsızlarına gün doğmaz

DubSteq

7.3.2014 17:30:35

0
Second Son'dan çok umutluyum.Bugün çıkan Watch Dogs haberlerinden sonra dahada umutluyum. Watch Dogs haberleri inşallah gerçek değildir.

Recharged

7.3.2014 16:03:24

0
Son derece normal.

dIsAstEr

7.3.2014 15:58:19

+1
Milyonlarca konsol satıldı, oynayacak oyun kısıtlı, tabi bu boyutta sipariş gelecek. Normal bir vakitte çıksa bu kadar sipariş gelmesi imkansız.

BSC Misafiri

7.3.2014 14:45:44

+1
Sonuna kadar hak eden Gerçek Next gen bir oyun. Bu oyundaki kaliteyi gördükten sonra Cross gen oyunlardan falan soğudum.

rcpyksl

7.3.2014 14:11:14

0
The last of us sonradan patlayan bir yapım oldu second son ın geçmesi çok normal bence..Bu arada geçen ps store da second son ın trailer ini izledim..Burada yada youtube da izlediklerimizden çok daha iyi duruyor..Grafikler inanılmaz iyi..Haftaya haftanın sonlarına doğru spota düşer diye düşünüyorum.Thief baya erkenden spottaydı..Bu da öyle olursa gelecek hafta sonu eğlencenin dibine vururuz second son la :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous: Second Son
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız