Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlkbahar Turnuvası’nın Şampiyonu Dark Passage!


Türkiye’nin beş bölgesindeki on sekiz şehirden 1000’in üzerinde takımın katılımıyla başlayan İlkbahar Sezonu Turnuvası 28 Nisan’da Point Hotel Barbaros’taki The Game’de büyük finalle birlikte son buldu. Onlarca seyircinin canlı tanık olduğu, inanılmaz dakikalara sahne olan League of Legends’ın son turnuvasının şampiyonu rakibi HWA.Kingston’ı, 3-0 mağlup eden Dark Passage takımı oldu.

Şampiyon Dark Passage!

Üçüncü olma başarısını gösteren ekip Team Turquality olurken, 5.000 TL’lik para ödülünün yanı sıra, ASUS’tan GTX660 ekran kartı, Logitech G400 fare, G410 klavye ve G330 kulaklık kazandı. Zorlu turnuvayı ikinci olarak tamamlayan HWA.Kingston ise 7.500 TL’lik nakit para ödülü, ASUS Nexus tablet, Logitech G500 fare, G510 klavye ve G35 kulaklığın sahibi oldu. Turnuvada hiç yenilmeden şampiyon olan Dark Passage takımı ise 15.000 TL’lik nakit para ödülünün yanı sıra ASUS’un usta oyuncular için özel olarak tasarladığı G46 Gaming dizüstü bilgisayarı, Logitech’in oyuncu ekipmanlarından G600 fare, G730+ klavye ve G350 kablosuz kulaklık ödüllerini kazandı.

Kullanıcıların final karşılaşmasındaki dudak uçuklatan anlara 4 farklı kamera ve 20 saatlik bir canlı yayın ile LoL TV üzerinden de tanık olabildiği turnuvada, ana sponsor Avea 6 farklı kategoride İST’nin en iyilerine ödüller dağıttı. Bu ödülleri kazanan oyuncular ise şu şekilde sıralandılar:

En İyi Orta Koridor Oyuncu
Naru (Dark Passage)

En İyi Üst Koridor Oyuncu
Fabulous (HWA. Kingston)

En İyi Orman Oyuncu
WrisTCutter (HWA. Kingston)

En İyi Saldırı Gücü Oyuncu
HolyPhoenıx (Dark Passage)

En İyi Destek Oyuncu
Tyresse (Team Turquality)

En İyi Oyuncu (MVP)
Fabulous (HWA. Kingston)

Oyuncu merkezli anlayışı ve büyük ödüllü turnuvalarla oyun severleri coşturan League of Legends, eSpor heyecanını ilerleyen dönemlerde gerçekleşecek turnuvalarla da artıracak.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Batman: Arkham Origins'te Batman'in Sesi Değişecek Son Ayin 2 Bileti Kazananlar

kajmeran89

29.4.2013 18:01:17

0
Bu tur turnuvaları gormek gercekten guzel ve bır o kadar da keyıf verıcı, dark passage takımını da tebrık ederım guzel oyun cıkarmıslar turnuvada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız