Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Tomb Raider Oyununun İptal Edilen Remake'inin Alfa Sürümü Yayınlandı

2006'da Core Design, PSP için ilk Tomb Raider oyununun remake'i Tomb Raider: 10th Anniversary üzerinde çalışıyordu. Stüdyo yöneticisi Gavin Rummery'nin belirttiğine göre oyunun yapımı neredeyse tamamlanmıştı fakat Crystal Dynamics'in geliştirdiği Tomb Raider: Anniversary yüzünden iptal edildi.
 
Core Design'in yaptığı Tomb Raider: 10th Anniversary daha sonra Indiana Jones oyununa çevrilmeye çalışılmış fakat o da yayınlanmadı ve Core Design 2010'da kapatıldı.
 
Tomb Raider: 10th Anniversary 15 yıl sonra tekrar gün yüzüne çıktı ve Internet Archive'de paylaşıldı. Tomb of Ash sitesinin talimatları sayesinde oyunun alfa sürümünü oynayabilirsiniz.
 
Visual Studio yazılımını da kurmanız gerekecek ve PlayStation 4 veya Xbox 360 kontrolcüsüne ihtiyacınız olacak. Oynanabilir alfa sürümünde Peru, Yunanistan ve Croft Malikanesi seviyelerini keşfedebilirsiniz. Düşmanlar bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
2020'de En Çok Dijital Gelir Elde Eden Oyunlar VFŞL 2021 Kış Mevsimi 23 Ocak Cumartesi Günü Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.1.2021 14:57:55

0
Ben kendim şuan Tr4 motoruyla geşiştiriyorum oyunu yani kendi oyunumu yapıyorum

kmserdar

9.1.2021 07:57:43

0
hocam yeni tomb raider oyunu ne zaman çıkacak, bir bilgi var mı? (shadow of the tomb raider'dan sonra çıkacak olan)

Babblebabble

7.1.2021 19:33:03

0
Kendini ve haritaları sürekli tekrarlayan Sottr haricinde yeni oyunlar güzel.

BSC Misafiri

7.1.2021 17:55:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Tomb raider eakiden çok daha güzeldi.Öyleki uncharted bile tomb raider dan esinlenilmiştir. Ama uncharted her geçen oyunda kalitesini artırırken tomb raider inişli çıkışlı bi tam anlamıyla vaybee dedirtemedi. Artık özüne dönmeli o eski bulmacalar olmalı. Artık oyun tamamiyle ilerleme üzerine kurulu zaten herşey önünüze çıkıyor. Birtek tomb larda biraz bulmaca var ama oyun zaten buraları bulamasanız dahi ilerliyor bi şekilde. Shadow of the tomb raider da mesela güzel bi yeraltında bulmaca vardı koca oyunda eskiyi anımsattı hissiyatı güzeldi. Herşey basit olsun herkes oynasın diye yaptıkça kaliteden ödün veriliyor.
şahsen reboot sonrası tomb raider oyunlarını bütün uncharted serisine tercih ederim. bence çok daha iyi oyunlardı. ama seri içerisinde reboot öncesimi sonrası mı dersen, eskisi daha iyiydi...

JaReD22

7.1.2021 16:11:35

0
2013te çıkan mükemmeldi rise of tr dlc gibi birşeydi ama shadow of tr yi çok beğendim 2013ün tadını vermişti

chris92

7.1.2021 14:36:17

0
eski oyun hastaları sevinir .yeni tomb raider candır eski oyunlarını şuanda oynamaya kalksan oynanmıyor oyun izin vermiyor .bölüm geçmeni engelleyen buglar mı dersin saçma sapan kontrol mü dersin nasıl seviyorsunuz anlamıyorum .yeni oyununu dört gözle bekliyorum

tekel2000mavi

7.1.2021 13:36:32

+1
Tomb Raider reboot oynarken kendimden geçmiştim Grafikleri oynanışı animasyonlar sesler süperdi Şuan rise of the tomb Raider oynuyorum Bence seri çok iyi döndü Bu oyunda psp için gayet iyi görünüyor

BSC Misafiri

7.1.2021 12:18:54

+2
Tomb raider eakiden çok daha güzeldi.Öyleki uncharted bile tomb raider dan esinlenilmiştir. Ama uncharted her geçen oyunda kalitesini artırırken tomb raider inişli çıkışlı bi tam anlamıyla vaybee dedirtemedi. Artık özüne dönmeli o eski bulmacalar olmalı. Artık oyun tamamiyle ilerleme üzerine kurulu zaten herşey önünüze çıkıyor. Birtek tomb larda biraz bulmaca var ama oyun zaten buraları bulamasanız dahi ilerliyor bi şekilde. Shadow of the tomb raider da mesela güzel bi yeraltında bulmaca vardı koca oyunda eskiyi anımsattı hissiyatı güzeldi. Herşey basit olsun herkes oynasın diye yaptıkça kaliteden ödün veriliyor.

BSC Misafiri

7.1.2021 11:17:44

+1
Bu oyunun animasyonları daha oturaklı geliyor yaa yeni oyunlarından..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız