Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Bakışta Death Stranding Havası Veren We Kill Monsters Duyuruldu

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Glass Revolver, aksiyon rol yapma oyunu We Kill Monsters'ı PC (Steam) için duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. İlk görünüşte karakterimizin sırtındaki malzeme / yük nedeniyle ve diğer yandan atmosferi itibarıyla Death Stranding havasını bizlere anımsatan yapım ilgi çekici bir dünyayı bizlere aktaracak gibi görünüyor.
 
We Kill Monsters bizlere neler sunmak istiyor?
 
 
 
We Kill Monsters, gizemli ve devasa bir çukurda geçen tek oyunculu ve co-op bir macerayı sunmayı hedefliyor. Oyunda bu çukurun derinliklerini keşfetmek ve bize karşı duranları avlamak için bulunuyoruz. Oyun içerisinde bulunduğumuz çukurun farklı katmanları bulunuyor ve her katmanın kendine ait teması ve atmosferi bulunuyor.
 
Etrafı sürekli olarak keşfedeceğimiz ve atmosferine dalıp gideceğimiz oyunda istediğimiz gibi etrafı gezebiliyor bunun yanı sıra hayatta kalabilmek için eşya, yiyecek, silah, giysi ve ekipman bulmamız gerekiyor. Yolculuğun uzun olması sebebiyle karakterimizin dinlenmesi de oldukça önemli.
 
 
 
Oyunda bir yandan hayatta kalma unsurları yer alırken diğer yandan ise rol yapma öğeleri yer alıyor. Bu kapsamda yemek pişirmek, uyumak, eşya takası etmek, ateşin etrafında oturmak veya arkadaşlarınızla biraz gitar çalmak için istediğiniz zaman istediğiniz yere kamp kurabiliyorsunuz.
 
Geniş kapsamlı bir içeriği bizlere sunmayı hedefleyen yapımın şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor. Tanıtım fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
We Kill Monsters tanıtım fragmanı 
 
 
 
Etkinlik videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu We Kill Monsters rol yapma çıkış tarihi
The Lord of the Rings: Gollum Stüdyosu Daedalic Oyun Geliştirmeyi Bıraktı! Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

Zebercet

3.7.2023 00:00:23

+1
İlk bakışta Death Stranding havası verdiği yok direkt aparmışlar. Bu ne arsızlık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız