Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İkinci Ubisoft Forward Etkinliği Eylül'de

 
12 Temmuz'da düzenlenen Ubisoft Forward etkinliğinden sonra ikincisi de yolda.

Ubisoft CEO Yves Guillemot, bir sonraki Ubisoft Forward etkinliğinin Eylül ayında düzenleneceğini doğruladı. Net tarih, saat ve detaylar henüz açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Square Enix'in Yeni Stüdyosu İlk Oyununu Yarın Duyuracak PlayStation Store'da Yaz İndirimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2020 22:31:44

+1
En sonki etkinlikte heyecan verici bir şey görmedik,vasatın altıydı.Beyond Good and Evil 2 hakkında elle tutulur bilgiler oynanış videoları istiyoruz ve tabi yeni Rayman oyunu da.

Manhunt Three

22.7.2020 22:10:47

0
Avatar oyunu uzun süredir sessiz sessiz geliştiriliyor. Yeni nesil için duyuracaklar muhtemelen. En azından açık dünya detaylarıyla çok iyi olacaktır.

YildirimBuyucusu

22.7.2020 21:54:11

0
Assassin's Creed 75, Far Cry 106 falan duyuracaklar galiba. İşin şakası bir tarafa, önceki etkinlik hiçte iyi değildi. Far Cry 6'yı zaten bekliyorduk. Pek bir şeyde göremedik. Assassin's Creed Valhalla zaten sızmıştı, güzel görünüyor ama "Merakla bekliyorum." modunda değilim. Watch Dogs: Legion adeta bomba gibi duruyor. Ya çok güzel, ya da rezalet bir şey olacakmış gibi. Yeni etkinlikte artık yeni IP midir, Gods & Monsters mıdır nedir onları gösterseler iyi olacak. Koskoca firmanın düştüğü duruma bak. Eskiden yıllık 10-20 tane oyun çıkarırlardı. Şimdilerde yıllık 5-8 oyun zar zor çıkarıyorlar. Yarısı çöp çıkıyor zaten.

BSC Misafiri

22.7.2020 21:52:41

0
Nasıl geçecek şimdi günler, Aman Yarabbi! Ubisfot etkinliğini kaçırırsam kendime nasıl oyuncu derim! Ubisfot yani bu boru mu? At, avrat, Ubisfot!!1bir!1bir!

Winter Is Coming

22.7.2020 21:52:15

0
BELEŞ OYUN VAR MI
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız