Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İki türü birbirine harmanlayan yapım Silica PC için duyuruldu

 
 
Bohemia Interactive, PC için birinci şahıs nişancı ve gerçek zamanlı strateji unsurlarını harmanlayan yapım Silica'yı duyurdu. Oyun yakın zamanda Steam üzerinden Erken Erişim olarak çıkış yapacak. Erken erişim süreci 9 - 12 ay sürecek birkaç büyük güncelleme bu süreçte oyuna dahil edilecek.
 
İki türü birbirine harmanlayan bir yapım
 
 
 
Silica, birinci şahıs nişancı (fps) oyun türünü gerçek zamanlı strateji unsurlarıyla harmanlayarak farklı bir oyun deneyimini bizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyun biz oyunculara iki ayrı deneyimi oynama imkanı veriyor ve iki tür arasından istediğimizi seçebiliyoruz. İster birinci şahıs olarak ilerleyebiliyor istersek de rts deneyimiyle devam edebiliyoruz. 
 
Oyunda ister savaşçıları bizzat bir kontrol ediyor istersek de strateji unsurlarıyla beraber onları uzaktan komuta edebiliyoruz. Kuvvetleri uzaktan kontrol etmeyi tercih edenler oyuncular standart strateji oyunu moduna geçiş yapıyor ve askerleri dilediğini gibi yönlendirebiliyor.
 
Savaş alanına hükmetmeye çalıştığımız oyun içerisinde birimler üretebiliyor ve bu birimleri de tehdit ve tehlikeler üzerinde gönderebiliyoruz. Aynı zamanda çeşitli yapılar inşa edebiliyor ve bu yapıları müsait noktalara yerleştirebiliyoruz. 
 
Silica duyuru fragmanı
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silica fps rts steam
Skyrim Special Edition için 8K doku paketi yayınlandı Bulmaca platform oyunu Tin Hearts ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İhsanblack02

8.4.2023 23:36:33

0
Güzel gözüküyor

BSC Misafiri

8.4.2023 19:19:47

0
mantık güzelde, sanki oyunun tek numarası buymuş gibi geldi bana. hani hikaye, evren kurulumu falan pekte sallanmamış gibi duruyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız