Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPhone Oyunları Amerika'da Yükselişte


 
     Apple, her ne kadar oldukça rağbet gören modeli iPhone'u bir oyun konsolu olarak görmese de Kuzey Amerika'daki oyun satışları bu durumun tersini gösteriyor.
 
     Apple firması Apple Store üzerinden satışına başladığı oyunlar ile oldukça büyük bir pazar payına sahip olmaya başladı. Oyun satışlarına baktığımızda önceki yıla göre, geçen yıl %14'lük bir büyüme olduğunu görüyoruz. Nintendo DS tabi ki zirvedeki yerini koruyor. Fakat önceki yıla göre %5'lük düşüşte göze çarpıyor. 
 
     Asıl düşüş ise PSP'de olmuş. PSP bir önceki yıla göre tam %9'luk bir düşüş yaşamış durumda. 2008 yılında %20'lik bir paya sahip olan PSP, 2009 yılında ise %11'lik bir orana gerilediğini görüyoruz.
 
     30.000'den fazla oyun yapımı bulunan Apple Store gün geçtikçe bu sayı daha da artmaya başlıyor. Bu oranlardaki artışın en büyük sebebi ise oyun fiyatlarının oldukça makul bir seviyede bulunması oluyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Apple IPhone oyun psp App Store satış rakamları DS
Peki Ya RPG Kahramanları Gerçek Olsaydı ? Kapoera Dövüşçüsü Yerine Türk Hakan'ı Tercih Ettik

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız