Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız Espor Ve Yüksek Ping Değerleri Hakkında Açıklamada Bulundu

 
     İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Taylan Yıldız, sosyal medya üzerinden mouesports CS:GO takım oyuncusu Özgür "woxic" Eker'in yazmış olduğu açıklamayı alıntı yaparak, elektronik spor ve yüksek ping değerleri hakkında açıklamalarda bulundu.
 
     Geçtiğimiz gün Online olarak gerçekleşen ESL One New York 2019 turnuvası Avrupa Elemeleri'nde; turnuvanın davetli takımlarından mousesports, Rus CS:GO takımı CR4ZY takımına 2-1 yenildi ve turnuvaya katılma hakkını kaybetti. Bunun üzerine mousesports takımından Özgür "woxic" Eker sosyal medya üzerinden; "Kötü performansımdan dolayı özür dilerim. Bahanem olamaz fakat Alman internetinden Türk internetine geçince oluşan yüksek pingle oynamak beni oldukça çok sinirlendirdi. CR4ZY takımını tebrik eder ve turnuvaya katılan tüm takımlara iyi şanslar dilerim." mesajını takipçileriyle paylaştı.
 
     Bunun üzerine İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız, yazılanları alıntı yaparak; "Almanya bizi kıskanıyor mu görüyoruz, gençler zaten her şeyin farkında, biz de gençlerin sorunlarının farkındayız. #PingleriDüşüreceğiz, İstanbul'dan başlayarak Türkiye'yi fiber ağlarla öreceğiz. İstanbul'u global iletişimin kavşak noktası haline getireceğiz. Yüksek pinge rağmen bu oyunculuğu gösteren @w0xic kardeşimi tebrik ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojiden anlayan bir meclis üyesi olarak #Espor'u geliştirmek için çalışmalara başlayacağız." açıklamasında bulundu.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue III İçin Bağış Yapanlara Season Pass Hediye Edilmeyecek GTA Online'da Bu Hafta Stant Yarışlarına Katılanlara Çifte Ödül Verilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mütercim Bey

11.7.2019 23:05:49

+1
Aynı zamanda oyuncudur kendisi, csgo falan oynar.

BSC Misafiri

11.7.2019 22:31:44

0
şuraya yerleşelim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız