Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eLaLiga Santander Fan Cup Duyuruldu

 
     eLaLiga Santander, LaLiga ve Electronic Arts tarafından İspanya’da düzenlenen resmi FIFA 21 turnuvası artık globalleşiyor. Bu sene, eLaLiga Santander Fan Cup adı altında, tarihte ilk kez amatör bir turnuvayı milyonlarca taraftara buluşturacak.
 
     eLaLiga Santander dördüncü senesinde tekrar en iyi profesyonel oyuncuları ararken, eLaLiga Santander Fan Cup yarışma ruhunu EA SPORTS FIFA 21 oynamayı seven amatör oyuncularla kavuşturacak ve yeteneklerini ölçmeleri için yeni bir tecrübe sunacak.
 
     eLaLiga Santander Fan Cup için 16 ülke seçildi: Türkiye, Çin, Güney Kore, Tayland, Vietnam, ABD, Meksika, Arjantin, Kolombiya, Brezilya, Ekvator, Güney Afrika, Suudi Arabistan, Mısır, Rusya ve İspanya.

     Kasım ve Aralık aylarında her bölgede olacak şekilde online turnuvalar vasıtasıyla 24 oyuncu seçilecek. 2021’in ilk aylarındaysa her bölgenin finalistleri 3 bölgesel finalde rekabet ederek 8 Mayıs Madrid finalinde yerini arayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 21 Electronic Arts PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Wolcen: Lords of Mayhem için Oynanış İyileştirmeleri ve Yeni İçerik Yolda Microsoft, Xbox Uygulamasını Televizyonlara Getirmeyi Planlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız