Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball’da Anime Fırtınası Başlıyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), eFootball™ 2024'ün yeni güncellemesini duyurdu. Güncelleme, eFootball™ ile Japon anime dizisi “Blue Lock” arasındaki iş birliğine sahne oluyor ve oyuna bir dizi farklı oyun içi öğe, oturum açma hediyeleri, görevler ve daha fazlasını getiriyor.
 
Kampanya boyunca kullanıcılar, giriş hediyesi olarak Takefusa Kubo ve Filippo Inzaghi de dahil olmak üzere Dream Team kadrolarına Blue Lock temalı bir dizi farklı özel sürüm kartı ekleyebilecek. Ayrıca hem "Blue Lock Pack: Yoichi Isagi" hem de Tour Event: Blue Lock 2nd Selection”’da iki adet sınırlı sayıda "Blue Lock Team Red" ve "Blue Lock Team White" şeritleri yer alacak.

Son olarak, Kampanya Başarımları aracılığıyla oyuncular 90.000 Exp., 60.000 GP, 50 eFootball Coin ve daha fazlasını kazanma fırsatı elde ediyor!

Yeni Özellik ve oynanış güncellemeleri
 
 

eFootball™'un son sürümü, temel kullanıcı geri bildirimlerini ele almak ve oyuncu deneyimini geliştirmek hedefiyle tasarlanmış birçok iyileştirmenin yanı sıra yeni bir oyun özelliğini de oyuna ekliyor. ‘Position Training’ ('Pozisyon Eğitimi'), kullanıcıların futbolcu başına toplam iki tane konumsal yeteneği eğitmek için özel öğeleri kullanabilmelerini sağlayacak.Bu oyuncuların özelliklerini ve oyun stratejilerini daha da kişiselleştirmelerine olanak sağlayacak.

Ayrıca bireysel kafa vuruşu yeteneklerinin güçlendirilmesinin yanı sıra defans oyuncularının topu doğru bir şekilde geri alma becerilerini geliştirerek savunmayı güçlendirecek. Böylece gerçekte de top üzerinde güçlü yön duygusu olan futbolcular, bu yeteneklerini oyun içinde hem hücum hem de savunma durumlarında sergileyebilecek.

eFootball™ Şampiyonası: Arsenal FC
 
 

Tokyo'daki Dünya Finalleri hızla yaklaşırken, eFootball™ Şampiyonası Kulüp Etkinliğini başlatacak bir sonraki kulüp Londra devleri Arsenal FC olacak. Kulübün dünyanın dört bir yanındaki hayranları, 25 Mart'ta başlayacak çevrimiçi elemeler aracılığıyla eFootball™ esporunun en büyük sahnesinde 'The Gunners'ı temsil etme şansı için yarışabilecek.

Buna ek olarak, mevcut kadrodan üçünü (Takehiro Tomiyasu, Gabriel Martinelli ve Kai Havertz) ve özel yapım tasarımlarını içeren, özel sürüm Big Time kartları da oyuna eklenecek.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Devam Oyunu Outward 2 Orijinal Yapıyı Geliştirecek Rise of the Ronin Nasıl Olmuş?

mahsur kalan adam

23.3.2024 13:02:29

0
Şu oyuna artık gamepad desteği getirin be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız