Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig'de Playout ve Çeyrek Final Karşılaşmaları Oynandı!

 
     İlklerin yaşandığı, aksiyonun bir an bile durmadığı bu serüvende finaller için geri sayım başladı. Lig aşamasının tamamlanmasıyla beraber ilk önce Playout heyecanı ve hemen ardından çeyrek final karşılaşmaları oynandı.
 
    Playout karşılaşmasında Zula Süper Lig tarihinde ilk defa Zula Rekabet Turnuvası’ndan ikinci sıradan gelen bir takım Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Digital Atletics, Bursa Espor karşısında karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve adını Zula Süper Lig’e yazdırdı.

     Çeyrek final karşılaşmalarının ilk maçı Çamlıca Espor ve İstanbul Espor arasında oynandı. Mücadelenin son rounda kadar yaşandığı, kıran kırana geçen karşılaşma 2-1 Çamlıca Espor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Yarı finalde ise Zula Süper Lig aşamasını yenilgisiz şampiyon bitiren fastPay Wildcats’in rakibi oldu.

     Çeyrek final 2. karşılaşmasına geldiğimizde Mod-Z ile ABB Aski Espor karşılaştı. Bu karşılaşmanın mutlak hakimi Mod-Z oldu. Çalışmalarının meyvelerini finallerde toplayan “Mod-Z” ekibi bu iki haritayı da 10-2 kazanarak maçı 2-0 kazanmayı bildi. Yarı finalde rakipleri Zula Süper Lig’i 2. sırada tamamlayan Galatasaray Espor olacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Fallout 76 ‘Steel Dawn’ Güncellemesi 1 Aralık'ta Yayınlanacak The Game Awards 2020 Adayları 18 Kasım'da Açıklanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız