Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 5. Sezon Şampiyonu Mod-Z Oldu

 
     Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle Zula Süper Lig finalleri çevrim içi olarak Zula/Youtube kanalından 6-7 Haziran tarihlerinde canlı olarak yayınlandı. Heyecan dolu mücadelelerin ardından şampiyon Mod-Z Esports oldu. 
 
     Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve kadrosonu çok yetenekli isimlerle güçlendiren Mod-Z, ligi adeta domine etti. Ligi 44 puan toplayarak yenilgisiz lider tamamlamalarının ardından önce yarı finalde 1907 Fenerbahçe’yi üstün bir oyunla geçmeyi başardılar.

     Finalde ise rakipleri Beşiktaş oldu. Kıran Kırana geçen serinin ilk maçı Favela haritasında gerçekleşirken mücadele sadece 11 dakika sürdü ve Mod-Z haritadan 10-7’lik üstünlükle ayrılmayı  başardı. İlk haritanın tam aksine son derece yavaş geçen Gaziantep Mülteci Kampı haritasından da 13-11’lük galibiyetle ayrılan Mod-Z’nin şampiyonluk için önünde sadece tek bir harita vardı. Evren savaşçılarına dur demeyi başaran kara kartallar, Çin Bahçeleri haritasından 10-6 üstünlükle ayrılarak seride durumu 2-1’e  getirdi. Ya tamam ya devam haritası olan Düğün Salonu’nunda bir kez daha rakibine 10-5 ile üstünlük kuran Mod-Z seriyi 3-1’e getirdi şampiyon oldu. Hiç şüphe yok ki şampiyonluk kilidini açan oyuncu ise 4 haritada aldığı toplamda 60 skor ve 1,31’lik KDA oranıyla Yakut ‘’Y4K7T’’ Erdoğan’dı.

     Bu şampiyonluk ile birlikte bu sezonda 3 kulvarda yani Zula Süper Lig’de, Rekabet Turnuvası’nda ve All-Star Kadınlar Turnuvası’nda şampiyon olan Mod-Z, 5. Sezonda gerçekleşen 3 farklı kadro ile 3 farklı kupa kazanmayı başararak tarihe geçmiş oldu!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Nintendo eShop'ta Yaz İndirimleri Dead Space Yazarının Yeni Oyunu PlayStation 5 Sunumunda Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız