Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula All Star'da İkinci Hafta Geride Kaldı

 
     32 Zula Süper Lig ve Zula Rekabet Turnuvası oyuncusunun yanı sıra 47 kadın oyuncunun yer aldığı, Zula'nın birbirinden yetenekli yıldızlarının yeteneklerini sergilediği Zula All Star'da ikinci hafta heyecanı geride kaldı.
 
Arko Men 1v1 Turnuvası
 
     Zula All Star'ın ana etkinliklerinden bir tanesi olan Arko Men 1v1 Turnuvası’nda heyecan ve mücadele her geçen turda zirveye doğru tırmanıyor. İkinci haftanın tamamlanmasıyla birlikte finale bir adım daha yaklaşmış olduk. Kazananlar fikstüründe yarı finallerin ilk eşleşmesi Fredy vs Always olurken diğer eşleşme Rowdy vs Ros! arasında oynanacak. Bu dört oyuncu arasında oynadığı tüm maçlardan 2-0’lık skorla ayrılan tek oyuncunun Ros! dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kaybedenler fikstürü eşleşmelerinde ise  MachineX vs ALAFAN'ın yanı sıra VitrA vs Stolz mücadelelerini izleyeceğiz. Adım adım finale gittiğimiz bu günlerde maçlar 9 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00 ile 15:00 arasında Zula Oyun Espor ekranlarından yayınlanacak. 
 
Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor
 
     Zula'da en iyi kankaların beraber en iyi oyunlarını sergilemeye çalıştığı Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor'da da benzer bir heyecan vardı. Artık yarı finaline geldiğimiz turnuvamızda kankaların final ile aralarında sadece tek  bir eleme kaldı. Always & ALAFAN kankaları Ros & Arrow kankaları ile final için mücadele edecek. Diğer tarafta ise berelpp & Mavera ikilisi Kenz & MachineX ikilisiyle kozlarını paylaşacak. Kankaların şampiyonluk için mücadele ettiği Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor'da ilk yarı final maçı 9 Mayıs Cumartesi günü 15:30 da gerçekleşecek iken, ikinci yarı final maçı ise 15:50’de başlayacak. 
 
Sıkıysa Vur
 
     Hiç şüphe yok ki 2. Haftası geride kalan All-Star etkinlikleri içinde en eğlenceli anlara tanıklık ettiğimiz mücadele Sıkıysa Vur oldu. Oyuncuların keskin nişancı silahlarında dürbünlerini açmadan karşı karşıya geldiği Sıkıysa Vur'da çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Eğlenceli etkinliğimizin finale giden yoldaki ilk eşleşmeleri Mavera  vs Stolz - Always vs Cloudson olurken diğer tarafta Ryrix vs berelpp  - Ros! vs VıtrA mücadeleleri gerçekleşecek.
 
Kadınlar Turnuvası
 
     Zula All Star'ın en merak edilen etkinliklerinden birisi olan Kadınlar Turnuvası'nda kadın oyuncularımız takım olarak oynayarak yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. 8 farklı Kadın Zula takımının mücadele ettiği turnuvamızda İstanbul Espor vs fastpay Wild Cats ve Gamers Of Future vs Mod-Z yarı final eşleşmeleri oldu. Kazanan takımlar adını finale yazdırarak ilk kez düzenlenen takım turnuvamızda şampiyonluk için mücadele edecekler. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.’lük için mücadele verecekler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Riot Games & Nimo TV Yayın Ortaklığını Duyurdu Modern Warfare'a Shipment 10v10 Eklendi ve Warzone'a Helikopterler Geri Döndü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız