Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ZotE: HD Collection'dan Taze Görseller


    Hideo Kojima'nın Metal Gear'dan sonra oyun endüstrisine kattığı en büyük değerlerin başında gelen Zone of the Enders serisi, Playstation 3, Xbox 360 ve Vita için bildiğiniz gibi bir süredir HD Collection paketi olarak uyarlanılıyor.
 
     Değiştirilen arayüzü, daha fazla ara sahne, yeni efektler, fontlar ve daha birçok özellik ile oyunseverlerin tekrar gönlünü çelmeye çalışacak olan Zone of the Enders: HD Collection ile birlikte yeni seslendirmeler, Trophy'ler ve Achievement'lar da oyunseverlerin beğenisine sunulacak.
 
     22.Yüzyılda geçen hikayesi ve insanoğlunun Mars'ı kolonileştirmesinden sonra Jupiter gibi gezegenlere de göz dikmesinin konu alınması ve farklı oynanış tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Zone of the Enders: HD Collection'ın yeni görsellerinin tadını aşağıdan çıkarabilirsiniz:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Zone of Enders HD Collection Zone of Enders ekran görüntüleri Zone of Enders: 2nd Runner Konami Hideo Kojima Sunrise Animation PS3 Xbox 360
Namco Bandai, Tekken Müzesi Açıyor "Gerçek E3 Fırtınası Yarın Başlıyor"

The_Rahip

26.5.2012 02:17:34

0
Merakla beklediğim yapımlar arasında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zone of the Enders HD Collection
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız