Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zenimax, MachineGames'i Satın Aldığını Duyurdu

 
 
     Bir süre önce Zenimax'in Machinegames'i satın aldığı yönünde haberler çıkmış, ama bu duruma resmi bir onaylama gelmemişti. Sonunda Zenimax bu stüdyoyu satın aldığını duyurdu, hatta yeni oyunun hazırlıkları da başladı.
 
     Eski Starbreeze kurucularından Magnus Hogdahl ve baş tasarımcı Jerk Gustafsson tarafından kurulan Machinegames, AAA kalitesinde (1. sınıf) bir oyun üzerinde çalışmaya başladı. Üstelik bu oyun id'in Tech 5'ini kullanacak.

     Gustafsson; Bethesda ve id gibi firmalarla çalışmanın kendileri için büyük bir şans olduğunu vurguladı ve deneyimli kişilerin Machinegames çatısı altında yükek kalitede oyunlar yapmak için bir araya geldiğini söyledi.
 
    Kim bilir belki de Chronicles of Riddick: Escape from Butcher’s Bay ve The Darkness gibi çok başarılı FPS oyunlarının benzerini Machinegames'te de görürüz. Ne de olsa yeteneklerini kanıtlamış firma ve kişiler bir araya geldi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Zenimax Machinegames The Darkness Chronicles of Riddick
Microsoft: Black Ops Xbox 360'ta Oynanır DJ Hero 2 İçin İlk Oyuna Uyumluluk Yaması Geliyor

On.E

11.11.2010 20:51:58

0
Starbreeze'in oyun da kaliteli olur umarım yapımcılar ayrıldıktan sonra..Valla Zenimax'ta iyi oyun şirketlerini topluyor id'yi almalarına üzülmüştüm valla..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız