Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda Serisine Dayalı Film mi Geliyor? Illumination Ekibi Yanıtladı

 
 
Yakın zamanda vizyona giren Super Mario animasyon filminin büyük başarının ardından yeni bir film söylentileri ortaya çıktı. 2007 yılında Amerika'da kurulan animasyon ve film yapım şirketi olan Illumination'ın yeni bir film uyarlama hazırlığında olduğu bildirildi. Super Mario filmindeki başarısını Legend of Zelda filmiyle devam ettirebileceği iddiaları resmi olarak yanıt buldu.
 
Illumination şirketi açıklamada bulundu
 
 
 
Geçtiğimiz hafta film muhabiri Jeff Sneider büyük bir kaynaktan "Nintendo'nun Universal ile bir Zelda filmi için anlaşma yapmaya yakın olduğu" bilgisini edindiğini söyledi. Bu söylentiyle beraber hayranlar söylentinin doğruluğu hakkında cevap bulmak istedi. Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ise bu söylentilere yanıt verdi ve şunları aktardı:
 
"Bu söylentinin nereden ortaya çıktığını bilmiyorum. Super Mario başarısından sonra elbette bu tarz beklentiler oluşabilir ve insanlar / hayranlar her türlü beklenti içerisine girebilir."
 
Diğer taraftan Illumination'ın yakında çıkacak olan “Migration” filminin yönetmeni Benjamin Renner aynı konu hakkında ek olarak şunları aktardı: “Her hafta yeni bir haber görüyorum. Görünüşe göre bu haftanın olayı Zelda." 
 
Şu an için herhangi bir çalışma içerisinde olmadıklarını aktaran Illumination ekibinin Nintendo ile olan iş birliğinin sağlam bir temeli olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda iki firmanın ortaklık kurarak hayranlara sunduğu Super Mario Bros. filmi,  bugüne kadar gişede 1,32 milyar dolar hasılat elde etti. Nisan ayı başlarında vizyona girmesinden bu yana animasyon filmi 2023 yılı içerisinde en çok kazandıran yapımlar arasında yer alıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle zelda filmi
Microsoft, Redfall Stüdyosu Arkane Austin'i Kapatıyor mu? Yeni Açıklama Geldi GeForce Now'a Haziran Ayı Sonlarında Eklenecek Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız