Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda: Ocarina of Time'dan Yeni Görüntüler


 
     Nintendo'nun en başarılı karakterlerinden biri olan Zelda, Nintendo 64'e çıkan oyunu The Legend of Zelda: Ocarina of Time ile bir çok site listesinde hala en iyi oyun durumunda bulunuyor. Böylesine büyük bir potansiyele sahip olan Zelda'nın bu macerası geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen E3 2010 fuarındaki yeni duyurusu ile karşımıza çıkmıştı.
 
     Nintendo 3DS'in ilk kez karşımıza çıktığı fuarda, firma Ocarina of Time 3DS duyurusu ile de hayranlarını bir hayli sevindirmişti. 3DS'in fiyatı ve çıkış tarihi gibi bir çok detayın açıklandığı bugün gerçekleşen Nintendo konferansında ise yeni Ocarina of Time için yeni detaylar açıklandı.
 
     3DS'in üst ekranından oyunun ana ekranını görürken alt ekranında ise harita ve eşyalarımızı kontrol edebileceğiz. Ayrıca alt ekranda sol üst kısımda bulunan göz ikonu sayesinde kamerayı dilediğimiz yöne çevirme olanağımızda bulunuyor. Ayrıca alt ekranda kullanacağımız silahları ve can durumumuzu da görebiliyoruz.
 
     The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS için açıklanan son detay ise oyunun bahar aylarında Japonya'da çıkacağı oldu. Ayrıca oyunun yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Legend of Zelda 3DS Aksiyon Macera Nintendo RPG Ocarina of Time
Dead or Alive:Dimensions'ın İlk Videosu Yayınlandı Kid Icarus: Uprising'e Yeni Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

swordmaster33

29.9.2010 22:02:15

0
grafikler çok vasat gibi diğer duyrulan 3ds oyunlarına göre :(

BSC Misafiri

29.9.2010 19:21:29

0
Liiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnkkkkkkkk...Bu oyun görebileceğiniz en iyi oyundur , yeniden yapımının bir el konsoluna gelmesi dahada mükemmel...Şu 3DS çıksın hemen alıcam valla :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız