Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda: Link to the Past II 2 Yıldır Geliştiriliyor

A Link to the Past II serinin ilk oyununa benzer kamera açısına sahip olacak

     The Legend of Zelda: A Link to the Past II'nin duyurulması gerçekten de büyük bir sürprizdi. Bu oyun hakkında açıklama yapan Zelda serisinin yeni (Miyamoto'dan devralmıştı) yönetmeni Eiji Aonuma yepyeni bir hikaye ve yepyeni bulmacaların bizi beklediğini söylüyor.
 
    A Link to the Past II'nin yaklaşık 2 yıldan beri (2011 yılında başlanmış) geliştirildiğini söyleyen Eiji Aonuma kısa sürede geliştirilmiş, baştan savma bir oyunla karşımıza çıkmayacaklarını da vurgulamış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the legend of zelda alink to the past a link to the past 2 a link to the past II nintendo 3ds aksiyon macera rpg
"Artık Oyun İçeriğini Değiştirmek Zorunda Değiliz" Lost Planet 3'ü Neden Spark Unlimited Yapıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2013 03:05:44

0
bencede bu devirde izometrik açı pek hoş değil ama 3d videosunu izlediğimde fena bulmadım,3d özelliğini iyi kullanmışlar bence.eskisi gibi klasik olamaz ama yine güzel bir tat bırakır zelda severlere.

Hyems

26.4.2013 01:26:46

0
Birinci oyuna uydurulmaya çalışılmış bir görsellik var ortada. Bilerek böyle yapıldığı çok açık. Bence gayet güzel görünüyor, oynamayan oynamasın zaten.

BSC Misafiri

25.4.2013 19:28:42

0
Bu ilk oyunun devamı bir Zelda serisi, diğer Zelda serilerinin kamera açısı ve atmosferiyle yapılması mümkün değil. Aşağıda detaylar hakkında serzenişte bulunan arkadaşlara da katılıyorum. Her ne kadar kamera açısı ilk oyuna uydurulmak zorunda olsa da çevresel detaylar göz doldurmalıydı. Nasıl olsa milyonlar satıyor diye özensizlik bir yere kadar kabul edilebilir. Yıllardan beri Zelda serisini severek oynarım ama şu aralar yeni Okami duyurusu olacağı haberi beni çok daha fazla heyecanlandırdı.

Opricnik

25.4.2013 16:09:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand 3DS güçlü bir cihaz. Zelda Ocarina Of Time remake versiyonu beni ve birçok zelda fanatiğini o yıllara götürdü. Ama şahsen ne kadar zelda oyununu sevsemde ben bu zelda oyununu satın almayacağım gibi görünüyor. Elimdeki alet DS değil ki bu tip kamera açısı ile teknoloji yetersizliğinden bir zelda hikayesi oynayayım veya izleyeyim. 3DS için The Legend of Zelda: Majora's Mask remake bekliyordum. Başka bahara kaldı ne diyelim.
bunun tercih meselesi olduğu ortada ds'te bile phantom hourglass'in feci graifikleri vardı ve 3ds bence yenii fikirler buldular bile bile böyle yaptılar sorun yok yani zelda seviyorsan oynanır süper olacağından şüphem yok

BSC Misafiri

25.4.2013 12:29:13

0
Görsellik demek kuru kuru grafik demek degildir. Oyunun atmosferini olusturucak ögler kendini belli etmiyor demek istiyoruz, görsellik cok mekanik duruyor. Neden hemen aziyla yetinme hissiyatina giriyorsunuz onu anlamiyorum. Nintendocu grafik beklemez demek ne ki. Ben beklerim kardesim bir windwaker minish cup detaylari neden beklemeyeyim. Heryere kopyala yapistir ayni agac konulmus. hep farkli agac olsun demiyorum ama birkac alternatif tasarimi olsun. ortami daha zengin gösterir. yerdeki karolarin bazilari kirik olsun hic zor degil bunu yapmak. bunlari yapsinlar kimsenin sesi cikmaz bunlar kucuk kolay numaralardir ama ayni zamanda oyunu daha zengin gösteren detaylardir.

NaneLimoni

25.4.2013 12:04:46

0
nintendo sever grafigi taknaz her türlü oynarim.

BSC Misafiri

25.4.2013 11:23:32

0
Dogurudur ama ilk tanitimdaki mekan tasarimlarini özellikle karakterin ayagini bastigi karolarin cok tekrarliyor olmasi rahatsiz edici arada kirik mirik birseyler yap, bu sonsuz dönguyu kir. Cevre göselligi zayif kalmis. Belli ki bir tek ben degilmisim bu konuya parmak basan ki aciklama yapma geregi duyulmus. Bu gorselligin Minish cup ve ya wind waker gibi gözu oksamasini isterdim. Neyse daha cok az birsey gösterdiler daha fazlasi gelsin yine konusulur nasilsa.

BSC Misafiri

25.4.2013 11:23:15

0
O izometrik bakis acisi biraz fazla tepeden gösteriyor sanki. ben göruntuleri izlerken rahatsiz olmustum.

GamerHand

25.4.2013 11:05:03

0
3DS güçlü bir cihaz. Zelda Ocarina Of Time remake versiyonu beni ve birçok zelda fanatiğini o yıllara götürdü. Ama şahsen ne kadar zelda oyununu sevsemde ben bu zelda oyununu satın almayacağım gibi görünüyor. Elimdeki alet DS değil ki bu tip kamera açısı ile teknoloji yetersizliğinden bir zelda hikayesi oynayayım veya izleyeyim. 3DS için The Legend of Zelda: Majora's Mask remake bekliyordum. Başka bahara kaldı ne diyelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız