Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yüzüklerin Efendisi'nden Yeni Bilgiler


 
     Efsane devam ediyor. J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi yeni oyunu ile sevenlerini tekrar selamlayacak. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurusundan sonra sessizliğe gömülen Lord of the Rings: War in the North'tan yeni video ve bilgiler geldi.
 
     Öncelikle yeni oyunun aksiyon ve RPG öğelerini barındıracağını hatırlatalım. En büyük özelliği ise tabi ki co-op modu olacak. Bu özellik ve orta dünyaya tekrar dönme hissi bile oyun için heyecanlanmamızı gerektiren nedenlerin başında geliyor.
 
     Snowblind firması tarafından geliştirilen oyun Warner Bros tarafından dağıtılacak. Genelde EA oyunlarına alıştığımız için bu bakımdan bile yeni oyunun diğerlerinden bir hayli farklı olduğunu çıkarabiliriz. Stüdyonun başında olan isim Ryan Geithman, Gamespot ile yaptığı söyleşide oyunun üç kişilik co-op modu destekleyeceğini, duyurusunda olduğu gibi yeniledi. Bu co-op modunun ve yeni Yüzüklerin Efendisi oyununun ise diğerlerinden oldukça farklı olacağını da belirten Geithman, oyundaki karakterlerin kitapta yer almadığını, fakat hikayenin seriye oldukça bağlı kalacağını da sözlerine ekledi. Yani Orta Dünya'daki savaşlardan birisine çok farklı gözlerden bakma şansını yakalayacağız.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için yapımı devam eden War in the North'un yeni videosuna buradan, daha önce yayınlanan duyuru videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz. E3'te oynanış videolarını da görmeyi umuyoruz. Sadece iki gün kaldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Lort of the Rings: War in the North PC PS3 Xbox 360 Warner Bros Snowblind Stuidos
E3 Fuarından Görüntüler Enslaved'ten Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.6.2010 00:01:26

0
süper. heyecenla bekliyorum

Lincourt

13.6.2010 19:17:23

0
Ahaha :D Kusura bakmayın arkadaşlar, düzeltilmiştir. LotR'i bu kadar sevip böyle bariz bi hatayı nasıl yaptıysam :P

BSC Misafiri

13.6.2010 19:16:03

0
Hocam orta çağ değil orta dünya :D

karantina666

13.6.2010 09:26:26

0
bilgi için teşekkürler hocam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of the Rings: War in the North
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız