Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yuji Naka Square Enix'te Yeni Bir Aksiyon Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Eski Sonic Team patronu ve orijinal Sonic the Hedgedog oyunlarının baş programcısı Yuji Naka, Ocak 2018'de Square Enix'e katılmıştı ve tecrübeli geliştirici Square Enix ile birlikte orijinal bir aksiyon oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
 
Yuji Naka twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Doğum günü mesajları için teşekkür ederim. Bugün 54 yaşına bastım. Şu anda Square Enix'te üzerinde çalıştığım orijinal aksiyon oyunu dahil olmak üzere, emekli olana kadar daha kaç oyun yapacağım? Dünyanın dört bir yanındaki herkesin keyif alabileceği bir oyun geliştirmek istiyorum." dedi.
 
Sonic dışında Yuji Naka ayrıca Ivy the Kiwi?, Fishing Resort, Digimon Adventure, Rodea the Sky Soldier ve çeşitli StreetPass oyunları üzerinde çalışmış Prope adlı bir oyun geliştirme ekibinin de kurucusu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Jenny LeClue: Detectivu 19 Eylül'de PC ve Apple Arcade için; Daha Sonra PS4 ve Switch için Çıkacak The Last of Us Part II Önümüzdeki Ay Madrid Oyun Haftası'nda da Gösterilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız