Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yer Çekimine Meydan Okuyan Inversion, Ertelendi

 
    Inversion, Eurogamer'ın raporuyla Temmuz ayına ertelendi. Normalde 8 Haziran'a göz kırpan oyun, böylelikle ikinci kez ertelenmiş oldu.
 
    İlk olarak Şubat ayından Haziran ayına ertelenen yapım için en son gelen güncelleme oyunun PC'ye de duyurulması olmuştu. Oyunun Temmuz ayının kaçına ertelendiği söylenmese de en azından Namco'dan konuyla ilgili açıklama yapıldı. Bu 1 aylık süreçte Saber Interactive, oyunu biraz daha cilalayacakmış.
 
    PC için henüz net çıkış tarihi verilmeyen oyunun konsol sürümleri artık Temmuz'a göz kırpıyor. Net çıkış tarihi önümüzdeki günlerde verilecektir. Bizimle kalın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Inversion Saber Interactive Namco Bandai erteleme Inversion Saber Interactive Namco Bandai
Kamera Arkası: "Hitman: Sniper Challenge" Söylenti: Playstation 4'ün Sistem Özellikleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kasatka

25.5.2012 19:25:19

0
2 hafta onceden oyun mu ertelenir Allah askina. Zaten cikisindan bir ay once falan oyun Gold oluyor. Sonrasinda basima falan gidiyor ondan sonra cikisindan bir hafta once bayilere dagitimi yapiliyor. Su an fabrikada basiliyor olmaliydi. Ha adamlar demseydi ki CILALAMA YAPMAK ISTIYORUZ o zaman derdim ki basimda, fabrikada bir sorun cikti herhalde de ne cilasiymis bu yahu ? 2 ay onceden soyle cilalayacaz de canimi yede 2 hafta once diyorsun cikmasina. Dupeduz kullaniciyi aptal yerine koyan bir aciklama.

Venom Snake

25.5.2012 19:00:55

0
Eğer bir oyun çıkışına 10-15 gün kala erteleniyorsa,yapımcılar o oyun ile ilgili fazla umudu yoktur,piyasaya bile sürmeye çekiniyorlardır.Büyük ihtimalle oyunu oynayıp beğenmediler ve özellikle oyun kıtlığında piyasaya sürüp yüksek satış rakamları almak istiyorlar.Oyunun herhangi bir oynanış videosunu izleyin anlarsınız dediğimi.Oysa ki koskocaman bir potansiyel var yerçekimi fikrinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inversion
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız