Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Zone of the Enders Oyunu Yolda

 
 
     Kojima Productions'ın Tokyo'da düzenlediği Zone of the Enders HD gecesinde serinin yepyeni bir oyunu da müjdelendi. Serinin yeni oyunu şu an yapım aşamasında. Üstelik bu oyunun Kojima'nın yeni oyun motoru "Fox Engine" ile geliştirildiği söyleniyor.
 
    Fox Engine'den bahsedildiğine göre büyük ihtimalle yeni nesilde yepyeni bir Zone of the Ender oyunuyla karşılaşacağız. Söylenenlere göre yeni oyun Anubis'in devamı olacak ve fütürist bir yapıya sahip olmayacak.
 
      Yukarıda Kojima Productions'ın yeni oyuna ait yayınladığı bir görseli bulabilirsiniz. Soldaki görselin (çok karanlık olsa da) Fox Engine ile tasarlandığı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Zone of Enders HD Collection Zone of Enders Zone of Enders: 2nd Runner Konami Hideo Kojima Sunrise Animation PS3 Xbox 360
Crimson Dragon, Yeni Oynanış Videosuyla Karşınızda Bağımsız Yapımcı Filmi Steam'de Satışa Çıkıyor

BSC Misafiri

25.5.2012 18:19:03

0
Anubis mi kaldı.. Nohman ile birlikte yok olmuştu, anubis. Jehuty ve Dingo 2lisiyle oynarız yine umarım. Dingo Egret mükemmel karizma bi karakterdir, yapay zeka olarak yine ada olursa mükemmel olur çok şakalı, komikliydi kendileri. :D Çok heyecanlandım, nicedir beklediğim haberdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zone of the Enders HD Collection
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız