Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Yarış Oyunu NASCAR Arcade Rush Duyuruldu: Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını GameMill Entertainment'ın geliştiriciliğini Team6 Game Studios'un üstlendiği aracde tarzı yarış oyunu NASCAR Arcade Rush PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyuruldu. Oyun 2023 yılı içerisinde 49,99 dolar karşılığında piyasaya sürülecek.
 
Oyun farklı bir dijital pakete de sahip 
 
 
 
Arcade tarzı bir yarış deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen oyunun standart sürüm haricinde bir diğer sürümü de bulunacak. Temel oyunu ve aşağıdaki ek "NASCAR Project-X" oynanabilir içerikleri kapsayan ve dijital bir paket olan "NASCAR Project-X Paketi" 59,99 dolar karşılığında satışa sunulacak: 
 
- Project-X'in bir parçası olarak geliştirilen hovercraft araba modeli
- Project-X boya şeması, jantlar, tekerlekler ve dahası
- Project-X temalı sürücü kıyafeti ve kaskı
- Project-X sponsorluk seçeneği
- Project-X / FX paketi
- Dört ek oyun içi emoji seti
 
NASCAR Arcade Rush, aracde tarzı yarış deneyimiyle beraber geliyor. NASCAR'ın pistlerine adım atabileceğimiz ve rakipleri geride bırakabileceğimiz oyunun şu anda bir fragmanı bulunmuyor. Bunun yerine birkaç ekran görüntüsü karşımıza çıkıyor. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu NASCAR Arcade Rush
Kıyamet Sonrası Ortamda Şehrinizi Kurabileceğiniz Homeseek Geliyor: Tüm Detaylar Cyberpunk 2077 için Yeni Güncelleme Yayınlandı: Onlarca Sorun Düzeltildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız