Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Yakuza Oyunu 24 Ağustos'ta Duyurulacak


    Hemen hemen bütün oyunları Playstation platformlarına özel olan Yakuza serisinin yeni bir oyununun duyurulacağı açıklandı. Bu oyunun Yakuza: Ishin gibi serinin bir yan oyunu olmayacağı da belirtiliyor.
 
    PS3 ve Playstation 4'e özel olarak gelecek olan oyun şehirde geçecek ve serinin ana oyunlarından biri olacak. Oyunun adı Yakuza 6 mı olur bilemiyoruz, ama yepyeni bir oyun motoruyla geliştirildiği daha önce belirtilmişti. Bakalım Sega'nın ne gibi bir sürprizi olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Yakuza Yakuza 5 Sega Aksiyon PlayStation 3
Söylenti: Minecraft Yeni Nesil Konsollara 19 Ağustos'ta Geliyor Dead or Alive 5: Ultimate'e Yine İlginç Bir Kostüm Paketi Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.8.2014 21:31:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Şu oyunun 5.sini batıya çıkarmadılar.İngilizce anlamasakta yinede az bir şey anlayıp oynuyorduk japonca hiç oynanmıyor.

Yusuf miroğlu gibi hissettiren japon oyunu serisi :D
Bosverin nasilsa basbakanin dedigi gibi dil bilmeye gerek yok, tercumanlar halleder. :)

EmuMaster

4.8.2014 15:54:49

0
Şu oyunun 5.sini batıya çıkarmadılar.İngilizce anlamasakta yinede az bir şey anlayıp oynuyorduk japonca hiç oynanmıyor. Yusuf miroğlu gibi hissettiren japon oyunu serisi :D

BSC Misafiri

4.8.2014 15:11:08

0
http://www.dualshockers.com/2014/08/04/new-yakuza-game-for-ps4-and-ps3-to-be-revealed-on-august-24th-gets-teaser-site/ Bakin kendi verdiginiz kaynakta oyun PS3 ve PS4'e geliyor deniyor. Ingilizce bilmeye gerek yok simgelerden bile belli. Sizin gematsu kaynaginiza ek olarak bende baska bir kaynak verdim. Oyun hem ps3 hem ps4'e geliyor. Ama haberinizde bu detayi goremedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız