Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Tomb Raider Duyuruldu!


 
     Eidos'u satın alarak yeni Tomb Raider oyunlarına da ev sahipliği yapacak olan Square Enix serinin yeni oyununu resmen duyurdu.
 
     Yeni Tomb Raider ile ilgili dedikodular geçtiğimiz günlerde yayılmaya başlanmış ve oyunun GDC fuarında gösterilebileceği dedikoduları yayılmıştı.
 
     Asıl merak edilen konu ise bu oyunun geçtiğimiz sene Crystal Dynamics'in duyurduğu oyun ile aynı olup olmayacağı. Geçen sene duyurusu yapılan Tomb Raider oyunu, Eidos'un Square Enix tarafından satın alınması ile birlikte sessizliğe gömülmüş ve temmuz ayında duyurulan oyundan başka bir haber malesef alamamıştık. Bu oyunda Lara, Japonya yakınlarındaki bir adaya gidecek ve oyunda macera öğeleri dışında biraz da korku öğeleri yer alacaktı. Oyun ile ilgili belki de en büyük özellik ise açık dünya oynanışına sahip olacağıydı.
 
      Bugün duyurusu yapılan oyunun tam adı ise Tomb Raider and the Guardian of Light olarak açıklandı. Oyunun açıklaması ile birlikte Crystal Dynamics başkanı Darrell Gallagher, firmanın bu yeni proje üzerinde sıkı çalıştığını ve ortaya çok farklı bir oyun çıkacağını belirtti.
 
     Gallagher ayrıca ; "Lara Croft oyun sektörünün en ikon karakterlerinden birisi." diyerek Lara Croft and the Guardian of Light ile bütün deneyimlerini bu oyuna aktaracaklarını da sözlerine ekledi.
 
     Duyurulan bu iki projenin aynı mı yoksa farklı birer oyun mu olduklarını ise oldukça merak ediyoruz.
 
     Henüz hangi platformlara çıkacağı açıklanmayan oyunun açılan resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
Red Dead'ın Cilaya İhtiyacı Var Just Cause 2 Demosu Live'da

adresim54

4.3.2010 19:01:33

0
woww harika zaten bu oyunun hastasıyım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız