Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni 'Tales of' Oyunları Duyuruldu


    Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde Namco'nun PS3 ve PSP için yeni 'Tales of' oyunları duyurabileceğini aktarmıştık. Bugün ise bu söylenti haberimiz kesinlik kazandı.
 
    V-Jump dergisinin ipuçlarını verdiği duyuru gerçek oldu. Bugün erken saatlerde bir basın toplantısı düzenleyen Namco ilk olarak PS3 için yepyeni bir 'Tales of oyunu duyurdu. Ancak bu oyunun bırakın çıkış tarihini henüz ismi bile belli değil. "Tales of Unitia" ismi kulislerde konuşulsa da bu henüz kesinlik kazanmadı. 
 
    Namco bu yeni 'Tales of' oyunu dışında Wii remake'i olacak olan Tales of Graces F'i ve PSP için Tales of the World: Radiant Mythology 3'ü de tahmin edildiği gibi duyurdu. 2 oyunda sırasıyla bu kış ve gelecek sene çıkacak. Ancak günün sürprizi yeni PS3 Tales of oyunu oldu diyebiliriz. PS3 sahipleri bu habere sevinmiş olmalılar. 
 
    Playstation 3'e çıkacak yeni 'Tales of' oyununun ilk ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir;
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg nintendo wii namco bandai tales of graces Tales of Graces F Tales of the World: Radiant Mythology 3 Tales of Unitia
Square Enix'in MGS: PW Figürü Gözüktü Battle.net Hesabınızı Kaptırmayın!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız