Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Super Smash Oyunu Namco Bandai'ye Emanet


     En başarılı dövüş oyunları arasında gösterilen ve farklı dinamikleri ile eğlencenin tavan yaptığı Super Smash serisinin yeni oyunu resmi olarak duyurulmasa da uzun süre önce proje bazında olduğu belirtilmişti. Bugün ise yeni Super Smash Bros oyunu için önemli bir açıklama yapıldı.
 
     Yapılan bu açıklamaya göre yeni Super Smash bros oyunu için Namco Bandai firması ile anlaşılmış. Serinin hayranları hemen galeyana gelmesin çünkü projenin başında hala Masahiro Sakurai var. Yani yapım ekibi el değiştirmiş olsa da ekibin başında daha önceki oyunlarda da yer alan Sakurai bulunacak.
 
     Konu ile ilgili resmi açıklamayı Sakurai dışında Namco Bandai'den Masaya Kobayashi'de yaptı. Ayrıca projede bu isimler dışında Tales of serilerinde de çalışan Yoshito Higuchi ve Tekken, Mobil Suit Gundam, Soul Calibur gibi serilerde yer alan Tetsuya Akatsuka'da bulunacak.

     Ekibin başında yer alan Masahiro Sakurai ise yaptığı açıklamanın sonunda yeni birşeyler gösterene kadar biraz sessiz kalacağını belirtmiş. Yani ekibin yeni oyun üzerinde çalışmaya başladığını söyleyebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Super Smash Bros
Gamepad'inize Trackball İster miydiniz? Bulletstorm Yapımcılarından Yeni Oyun Detayları

BSC Misafiri

23.6.2012 01:43:31

0
umarım iyi iş çıkarır :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız