Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Silent Hill Filminin Çıkış Aralığı Duyuruldu


    Silent Hill: Revelations 3D yapımcısı Don Carmody, yeni filmiyle ilgili ağzından baklayı çıkardı ve yapımın ne zaman beyaz perdede olacağını tam olmasa da yanıtlamaya çalıştı.
 
    Yeni Silent Hill filminin, gelecek sene ya baharda ya da sonbaharda vizyonlarda olacağını söyleyen Carmody, net çıkış tarihini maalesef veremedi. İlk filmden farklı bir yapımcı kadrosu ile karşımıza çıkacak olan Silent Hill: Revelation, 3D olarak vizyona girecek ve Silent Hill 3 temel alınarak geliştirilecek. Filmin konusu ise genel olarak şöyle olacak.

"Heather Mason ve babası yıllarca tehlikeli güçlerden bir adım ötede Heather'ın tam olarak anlamadığı bir kaçak hayatı yaşamaktadırlar. Heather, 18. yaş gününün arifesinde korku dolu rüyalar görmeye başlar ve babası ortadan kaybolur. Heather artık düşündüğü kişi olmadığını anlamaya başlar. Revelation, Heather'ı şeytani bir dünyanın derinliklerine çekecek ve Silent Hill'in sonsuzluğuna hapsetmeye çalışacak."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shocktillyoudrop Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror çıkış tarihi
Mario ve Big Dady Karşı Karşıya Gelirse Fable MMO'su mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nomos

4.1.2012 14:55:35

0
silent hill 3 çok güzeldi ps2 de serilerinden bir taneside o idi. bu filmi çok bekliyorum merak ediyorum sh3 teki konu baz alınmışmı aynımı diye.silent hill 1 filmini beğenen olmamamış güzel değil diyorlar internette ama benim hoşuma gitti severek izledim ilk filmi

evil ops

14.12.2011 23:07:52

0
filmi oynamak istiyosanız 3. oyuna bakın ordan baz almışlar ve serinin bence en iyi oyunuydu

gaddarmice

14.12.2011 21:26:16

0
Bunun için erken bir yorumda bulunmak istemem, traileri gelsin hele :) ama 3D efektlerle kuru görsellik yerine umarım Silent Hill atmosferini, birinci filmin kalitesini örnek alarak korurlar. Öyle olursa tadından yenmez. Tek bildiğim ilki gelmiş geçmiş en iyi oyundan uyarlama filmdi, muhteşemdi!

25M.m.M53

14.12.2011 17:54:21

0
Revelations ismi bu yıl moda oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız