Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Resident Evil 6 Demosu Yolda


     Capcom'un bu sene içerisinde çıkarttığı başarılı RPG oyunu Dragon's Dogma'yı satın alan oyunculara sunulan demonun ardından, sıra tüm oyuncuların oyunu deneyim edebilmesi için yayımlanacak olan demoya geldi.
 
     Tamamen yeni bir içeriğe sahip olacağı söylenen demoda, Leon, Chris ve Jake karakterlerine ait senaryoların yanında bir de çevrimiçi co-op modu bulunacak. PSN ve Xbox Live Gold üyeleri için 18 Eylül'de yayımlanacak olan demodan, normal Xbox Live üyeleri ise 25 Eylül'de faydalanabilecek.
 
     Resident Evil 6 için geçtiğimiz gün yayımladığımız "Sıcağı Sıcağına" videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC demo
Battlefield 3: Armored Kill'den Çıkış Videosu Tony Hawk Pro Skater HD Bu Ayın Sonunda PC'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.9.2012 20:42:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: wasdgamerwasd ne kadar önyargılı insanlarsınız oyunun hepsini göstermişler diyorsunuz eğer hepsini gösterdilerse o zaman senaryoyu anlatın insanlara mesela mesela ada neden leon ve helena ya yardım ediyor bunları bilmiyoruz çünkü oyunun hepsini göstermediler ayrıca hatırlatırım oyun yaklaşık 10-13 saat
toplam 35 saat gibi bir şey chris in senaryosu leon un senaryosu jake ın senaryosu ada nın senaryosu + the mercaneirs (yalnış yazdım biliyorum ) + versus mod benzeri bir mod vardı neredeyse 40 saat yapımcılar 6-7 saat gösterdiler ama hepsini gösterdiniz diyor bazıları ne dersek diyelim bazıları hiç bir zaman anlamayacaka arkadaşım.

wasdgamerwasd

8.9.2012 14:43:54

0
ne kadar önyargılı insanlarsınız oyunun hepsini göstermişler diyorsunuz eğer hepsini gösterdilerse o zaman senaryoyu anlatın insanlara mesela mesela ada neden leon ve helena ya yardım ediyor bunları bilmiyoruz çünkü oyunun hepsini göstermediler ayrıca hatırlatırım oyun yaklaşık 10-13 saat

BlackBeasT

5.9.2012 05:02:14

0
İki değil 4 farklı senaryolu demoyu 1 saat aralıkla downloada sunsa ne olur.Eski kitlesini kaybetti,Casual ergen dediğimiz türleri capcomun avlama statejisi oyunun dağıtımı yaklaşınca ahanda RE6 demo2... BSc Misafiri cümleye (YA) ile başlanmaz.Senin ilköğretimdeki türkçe öğretmenine yahut lisedeysen edebiyat hocana .........Demo'dan kasıt oyun yapımcısının oyun satış raflarında ki yerine almadan hedef kitle üzerinde fikir vermesi bağamında bedava olarak oyunun belli 1 bölünü yer alır.Demoyu oynayan kişide beğenir yada beğenmez hali ile'dir ki buda oyunu elşetirmene zemin hazırlar... Capcom oyuncuları aptal sanıyor olmalı ilk demodan 1 şey anlamadıysanız buda 2.demo demeye getirmiş...

Vyn

5.9.2012 04:07:13

0
Capcom oyunu piyasa sürmeden çoğu oyuncuya oyunu oynamadan bitirtti maşallah yok erkan görüntüsü yok videolar yok demo play vs vs derken zaten oyunun çoğu bölümünü gösterdi acaba geriye ne kaldı :)))

BSC Misafiri

5.9.2012 00:48:09

0
Ya oyunun demosundan bahsediliyo siz hala kötü eleştiriyosunuz amacınız ne anlamadım

BSC Misafiri

4.9.2012 22:03:24

0
Artık güzel kızlar içinde kaybolan bir seri vede oral zürafa

selcuk6688

4.9.2012 21:19:58

0
işi bitmiş serinin bu kadar basit 28 dk arasi troluklugnuz turkumu neydi koptum ona :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız