Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni PlayStation Plus Kütüphanesine Her Ay Yeni Oyunlar Eklenecek

 
 
Yakın zamanda, yeni PlayStation Plus hizmetinin Türkiye fiyatı açıklandı. Abonelik hizmeti 22 Haziran'da Türkiye'de oyunculara sunulacak ve en düşük 40 TL'den başlayacak.
 
Yeni hizmet üç farklı abonelik seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Bu abonelik seçenekleri arasında Essential, Extra ve Deluxe paketleri yer alıyor. Her biri oyunculara farklı avantajlar sunuyor.
 
Yenilenen PlayStation Plus hizmeti, 400 oyunluk bir kütüphaneyi oyunculara sunacak. Kütüphaneye her ay yeni oyunlar eklenecek ve çıkarılacak.
 
İlk etapta Death Stranding, God of War (2018), Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 ve Returnal gibi oyunlar yer alacak. 
 
Öte yandan Sony, PS Plus'ta 34 dolardan pahalı oyunların 2 saatlik deneme sürümlerinin olması gerektiğini bildirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pushsquare PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Grand Theft Auto V'in Yeni Güncellemesi Konsollardaki Birçok Sorunu Düzeltiyor Maglam Lord PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mettzell

1.5.2022 18:16:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu hizmet gamepass e rakip olamaz .çünki sony yine o alacağı paradan feragat etmiyor .bu hizmetteki amaç parayı yine farklı bir yolla almak .microsoft kadar oyunculara iyi niyetli bir yaklaşım göremiyorum sonuçta yeni çıkan oyunlarda dahil kocaman bir kütüphaneyi al kullan diye sunuyor ..sırf tepki olmasın diye yapılan işler bunlar yeterli çözümler değil.acizene düşüncem
senin için yeterli çözüm ne mesela bütün oyunlarını bedava mı dağıtsın :d

Mettzell

1.5.2022 18:14:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_6 2 saatlik deneme olayı mükemmel oldu, dene beğenirsen al steamdekine biraz benzer bir sistem, orda iade ediyorsun, bu daha mantıklı olmuş.. Aylık oyunların sisteme gireceği zaten biliniyor Ps now dan. Bu hafta Sony den haberler harika. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bandit.gif" align="middle" border="0" alt="">
aynen Sony tek kral konsol.

Mettzell

1.5.2022 18:12:08

0
yok MS kadar parası yokmuş yok bilmem ne kardeş sony eğlence dünyasında ms'den daha büyük bir marka ve halihazırda 50 milyonun üzerinde abonesi var. Dolayısıyla yapımcılara ms kadar para harcamasına gerek yok. Yapımcılar için daha geniş kitlelere ulaşmak bazı durumlarda paradan önce gelir.

Liquido02

30.4.2022 11:19:03

0
Fena bir sistem değil gibi gözüküyor. Bütün oyunları görmek lazım. Bizim milletin anlamadığı nokta Sony, Microsoft kadar devasa bir şirket değil. Adamlarda konsol+pc var. Abone sayıları her türlü sony den kat kat fazla olacak. Sony sadece konsol tarafında bütün oyunlarını ortaya sürerek kar edemez. Biraz mantıklı düşünmeyle bunu herkes anlayabilir. Sonuçta rekabet sayesinde bu sistem ps tarafına geldi buna sevinmek lazım. Ama gamepass gibi beklentiye de girmemek lazım. Day one olayları neredeyse hiç olmaz gibi.

BSC Misafiri

29.4.2022 00:07:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: erdiozgor Kütüphaneki tepe noktası oyunlar açıklandı zaten. Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 Returnal
Bence SONY'nin eskilerden tüm PS4 exc. oyunlarını katması gerekir...

hasgok

28.4.2022 18:17:36

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Persona_6

28.4.2022 15:18:01

+4
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
aynen bak öne geçmiş

rogzoidre

28.4.2022 12:23:21

+2
Kütüphaneki tepe noktası oyunlar açıklandı zaten. Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 Returnal

RocK__StaR

28.4.2022 12:08:32

0
Şunu anlayın artık sony microsoft gibi devasa bir şirket değil öyle microsoft gibi devasa bir maliyeti yok bu iş maliyet ister bu yüzden yaptığı sistemlerde kısıtlamalar olacaktır emin ol maliyeti devasa olsa çok daha iyi sistemle gelirler sony daha ne yapsın yine iyi bir sistemle gelmiş sony nintendo gibi kendi halinde bir şirket kendine hitap eden oyuncuları içine çekiyor

Persona_6

28.4.2022 09:34:39

+1
2 saatlik deneme olayı mükemmel oldu, dene beğenirsen al steamdekine biraz benzer bir sistem, orda iade ediyorsun, bu daha mantıklı olmuş.. Aylık oyunların sisteme gireceği zaten biliniyor Ps now dan. Bu hafta Sony den haberler harika.

aykut291

28.4.2022 09:19:11

0
Bakalım kütüphanede hangi Oyunlar yer alıcak birkaçtane sağlam oyun veririler die umuyorum.İndie oyunları doldurucaklarsa kimsenin satın almadığı Oyunlardan oluşan bir kütüphane olursa almam.Bakalım yıllık 400₺ birşey değil eğer arada şöyle elle tutulur oyun verirlerse ok alırım En son paket gereksiz çünkü Ülkemizde ps now servisi yok malesef o yüzden pek ilgimi de çekmiyor.Oyunları deneme özelliği iyimiş ama artık You tube var ordan bakıyorum Oyunlara son paket benim için birşey ifade etmiyor.

Caped 117 Crusader

28.4.2022 08:54:10

0
Yana yakıla çıkartılan bir sistem, içerik olayı kritik. 400 oyundan bahsediliyor ancak hangi oyunlar..

BSC Misafiri

27.4.2022 23:44:06

+6
bu hizmet gamepass e rakip olamaz .çünki sony yine o alacağı paradan feragat etmiyor .bu hizmetteki amaç parayı yine farklı bir yolla almak .microsoft kadar oyunculara iyi niyetli bir yaklaşım göremiyorum sonuçta yeni çıkan oyunlarda dahil kocaman bir kütüphaneyi al kullan diye sunuyor ..sırf tepki olmasın diye yapılan işler bunlar yeterli çözümler değil.acizene düşüncem

encuni

27.4.2022 23:21:48

+5
bi yerden sela sesi geliyor nedendir acaba .d
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız