Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Oynaması Ücretsiz Yüzüklerin Efendisi MMO Oyunu Üzerinde Çalışılıyor

 
Çinli yayıncı Leyou Technologies'in yan kuruluşu ve Warframe geliştiricisi Digital Extremes ve Splash Damage'in sahibi Athlon Games, J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi'ni temel alacak oynaması ücretsiz yeni bir devasa çevrimiçi oyun geliştirmek için Middle-earth Enterprises ile ortaklığını duyurdu.
 
Projeyle ilgili bilgiler şu anda kısıtlı ancak şimdilik Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki olayların öncesinde Orta Dünya'da geçeceğini ve konsollar ile PC'ye çıkacağını biliyoruz. Ayrıca "AAA deneyimi" sunacağı ve oyuncuların daha önce görülmemiş topraklar, insanlar ve yaratıklar ile karşılaşmalarını sağlayacağı belirtiliyor.
 
Athlon Games oyunu kendisi geliştirmeyecek, onun yerine ortak geliştiricilerle çalışacak ancak bu geliştiricilerin kimler olacağı şu anda belli değil.
 
Leyou Technologies, Yüzüklerin Efendisi IP'sine olan ilginin son zamanlarda yeniden artmasıyla birlikte böyle bir oyun yapmaya karar verdiklerini belirtti. Leyou Technologies burada muhtemelen Amazon Stüdyoları'nın şu anda üzerinde çalıştığı beş sezonluk ve 1 milyar dolarlık Yüzüklerin Efendisi dizisine atıfta bulunmuş. Dizinin 2021'de başlaması planlanıyor ve oyunun da dizi ile benzer bir tarihte çıkması fena bir pazarlama stratejisi olmaz. 
 
Bu, ikinci çevrimiçi Yüzüklerin Efendisi oyunu olacak. Standing Stone Games tarafından geliştirilen The Lord of the Rings Online 2007'de çıkmıştı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Jagged Alliance: Rage! Çıkış Tarihi Duyuruldu Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Haritası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheStarBox

6.9.2018 11:13:39

0
Lord of the rings online i baz alıp grafik ve oynanışı remake yapsalar, efsane olurdu.

Angel of the Lord

6.9.2018 02:55:31

0
Warframe gerçekten güzel oyun. Fakat digital e. firması bazen kanser edebiliyor oyuncuları. Oyunda gereksiz fazla bug var. Ben oynarken öyleydi en azından. Bu yeni oyun da hata dolu olmaz umarım.

JackTim

5.9.2018 23:23:23

0
Warcraft ayarında bi mmo olsada oynasak f2p'den bi beklentim olmuyor.

Manhunt Three

5.9.2018 20:17:02

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Grafittyx Mmo ise boş.
Senin yorumun boş.

Grafittyx

5.9.2018 20:05:13

0
Mmo ise boş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız