Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Nesilde Canlanan 5 Oyun


 
     Yeni nesille birlikte bir çok klasik oyun dünyasına önemli dönüşler yaptı. Peki unutulmaya başlanan veya eski popülerliğini yitiren oyunlar arasında büyük dönüş yapanlar hangileriydi? gofanboy'un hazırladığı listede Top 5'i seçilmiş.
 
1- Mega Man
     Mega Man 8'in 1997 yılında piyasaya sürülmesinin ardından uzun bir süre sesi soluğu çıkmayan seri yeni nesildeki indirilebilir oyunlar Mega Man 9 ve Mega Man 10 ile kendini yeniledi. Büyük bir ilgi gören Mega Man'in yeni oyunları adeta seriyi diriltti.
 
2- Sam & Max
    1993 yılında piyasaya sürülen Sam & Max, Lucas Arts'ın en önemli oyunlarından birisi olmuştu. 2001 yılında Xbox'a özel olarak bir grup eski Lucas Arts çalışanının kurduğu Infinite Machine tarafından Sam & Max: Plunge Through Space adıyla hayata döndürülen serinin şuanki yapımcısı Telltale Games.
 
3-Shin Megami Tensei / Persona / Digital Devil Saga
     İlk olarak 1992 yılında piyasaya çıkan Shin Megami Tensei özellikle Playstation 2'deki oyunlarıyla otoriteleri büyüledi. Son olarak PSP'deki Persona 3: Portable ve DS'deki Strange Journey ile başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.
 
4-Fallout
     İlk 2 Fallout oyunu PC oyuncuları için efsane niteliğindeydi. Her ne kadar onlar Fallout 3'le birlikte yaşanan büyük değişiklikleri sevmese de bu seri hayran kitlesini arttırmayı başardı. Bethesda'nın ellerinde yeniden doğan Fallout, Obsidian'ın geliştirdiği New Vegas'la yoluna devam ediyor.
 
5-Street Fighter
     3. boyuta geçen bir çok dövüş oyunu oynanabilirliğini yitirdiği için büyük eleştirilerle karşılaşırken Street Fighter 4'teki değişimler serinin hayranları tarafından çok beğenildi. Gerçi zaten 3. boyuta alışkın olan seri Street Fighter 4 ile yakaladığı 3 milyonluk satış rakamıyla hala ne kadar değerli olduğuınu gösterdi.

Diğer onurlandırılan oyunlar ise şunlar: 
Shock (Bioshock -System Shock)
Monkey Island
Ninja Gaiden
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mega Man Sam & Max Shin Megami Tensei Fallout Street Fighter BioShock Monkey Island Ninja Gaiden Top 5
Mass Effect 2'nin Yeni DLC'si Açıklandı Bulletstorm'un İlk Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Street Fighter IV
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız