Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Need for Speed Oyunu Bu Yılın Eylül veya Ekim Ayında Gelebilir

 
 
Electronic Arts geçen yıl, Battlefield 2042'nin geliştirilmesinde EA DICE'ı desteklemek için harekete geçmesi nedeniyle bir sonraki Need for Speed oyununun çıkışını ertelemek durumunda kaldı. Bir süre daha ertelenen yarış oyununun yeni söylentileri ortaya çıkmaya başladı.
 
Tom Henderson Twitter'de paylaştığı bir gönderide, EA'nın bir sonraki Need for Speed oyununun bu yılın Eylül veya Ekim aylarında çıkmasını beklediğini söyledi.
 
 
 
Henderson ek olarak şunları söyledi: "Electronic Arts, Battlefield 2042'nin geliştirilmesine yardımcı olmak adına Need for Speed serisinin yeni oyununu ertelemek zorunda kaldı. Dolayısıyla yeni oyunu, Eylül veya Ekim ayında bekliyorum." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz yarış aksiyon macera
Söylenti: Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Devam Oyunu 2022'nin 4. Çeyreğinde Çıkacak Aksiyon Oyunu Samurai Bringer, PS4, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2022 17:10:31

0
NFS serisine bayılıyorum umarım güzel bir oyun gelir ben hiçbir zaman Horizon sersini sevemedim. Ama maalesef EA da Most Wanted dan beridir güzel bir oyun getiremedi. Quicklime Games yani namı diğer EA Black Box'un yaptığı Carbon, seriyi bozan oyundur benim gözümde. idare ederdi ama daha sonra zaten Black Box daha da toparlayamadı diyebiliriz bir World yaptı o güzeldi fakat sonra da EA sağ olsun Black Box dağıtıldı bildiğiniz gibi. daha sonradan başka bir sürü çöp yapımlar geldi. Microsoft Horizon 1 geliştirirken bizimkiler adını hak etmeyen Most Wanted (2012) geliştirmekteydi. Seri bir daha toparlayamadı ve oyuncuların artık takmadığı bir seri haline geldi neredeyse. yeni çıkardıkları oyunlar her zaman ses getiriyor ama serinin geçmişi yüzünden ama çoğu oyuncu beğenmiyor. Criterion Games güzel bir oyun yapar umarım 2012 de ki gibi bir yapım gelirse daha toparlanamaz her halde bu seri. Heat ve Payback falan güzeldi de Ghost Games'in elinden de aldılar seriyi. ne olacak merak ediyorum.

Punisher155

25.1.2022 00:56:32

0
En son NFS Heat'te bu sefer başarıyorlar mı demiştim ama hüsran oldu. Payback'i severek oynamıştım aslında ama o da Horizon 4'ün düşük bütçeli versiyonu gibiydi benzer yanları vardı baya da Horizon 4 alanında zirvede tabi ki sönük kaldı. Aslında yapılacak şey hep basit geliyor bana o da Forza'nın iddialı olmadığı alanı ele geçirmek yani eskiden zirvede oldukları illegal gece yarışları. Horizon serisinde gece yarışları da var ama hiç bir zaman onunla ön plana çıkamadı. Bence NFS serisi sadece yağmur, kar gibi hava durumunlarını da barındıran gece yarışları ve modifiye üzerine kurulu olmalı, asla gündüz yarışlarıyla piyasaya çıkmamalı veya festival-pist yarışları falan düşünülmemeli bile yani oyun Forza ile karşılaştırılabilecek hiç bir görüntü vermemeli, kısacası gün yüzü görmemeli tıpkı Underground serisi gibi olmalı. NFS Heat'i Payback kadar çok detaylı oynayamadım ama ondaki modifiye sistemi gördüğüm kadarıyla baya iyiydi zaten herkes de övüyor o yanını ordan yürüyüp rap, r&b, elektronik tarzda müzikler, güzel kızlar MW'daki Razor vb. serseri tiplerle dolu biraz polisiye de barındıran sokak yarışlarında bölgede hakimiyet kurma temelli bir hikaye ve tabi ki açık dünya içerisinde polislerin ve onlara bağlı helikopterlerin bu illegal yarışlara ciddi anlamda müdahale ettiği bir oyun anlayışına geçmeliler. 2005'deki Most Wanted'da polisler tarafından ilk farkedildiğinizdeki devreye giren görsel efektler ve ses efektleri tarzında insanı geren şeyler olmalı polis baskısını iyi hissettirmeliler, şehirde polisleri alt edebilecek altından geçince yıkılan molozlar, yıkılan duvarlar olmalı. Şehir ise Tokyo gibi ışıklı cıvıl cıvıl bir şehir olabilir. Aslında New York ve Tokyo olarak iki şehir olabilir ya da bunlardan esinlenilen kurgusal şehirler yapılabilir, hikayenin ilk yarısı birinde diğer yarısı öbüründe olabilir her şehrin büyüklüğü ise NFS Underground 2'deki şehrin büyüklüğünde olsa yeterli. Son olarak ise en çok yerden yere vurulan araç fiziği, sürüş hissiyatı konusunda ciddi bir çalışma yapmalılar Horizon 4'ü incelesinler iyice onun çakması yapsınlar o da yeterli ve 30-40 araba değil direkt 100-120 araba ile oyunu çıkarmalılar ya da 70 araba ile çıkış yapıp fazla bekletmeden piyasaya sürülen DLC'ler ile 100'lü sayıları bulmalılar, kokpit kamerası yapmasalar da olur, o iş onlara biraz meşakatli geliyor belli ki çoğu NFS oyununda yok. Yazdıklarımın zaten %90'ı aslında eski oyunlarda zaten var ama bunları toparlayıp adamakıllı yeni nesil grafiklerde yapabilecek sağlam bir ekip oluşturup yapmalılar. Kısacası NFS alan kişi zengin bir oyun içeriğiyle karşılaşmalıdır. Her oyunda böyle hüsrana uğramak bu seriye yakışmıyor. EA zaten basketbol alanında yenilgiyi kabul edip NBA Live serisini bitirdi şimdi de yarış alanında bilmem kaçıncı kez yenilmesine hiç gerek yok hele ki bu sefer arkasında Codemasters gibi kendini kanıtlamış sağlam bir firma varken.

JaReD22

25.1.2022 00:44:16

0
Forza bunları sürekli tokatlıyor halen niye oyun çıkarıyorlar ki Birde battal 2k42 gibi rezil birşey çıkarsa ortaya siz cümbüşü görün :))

Revrains

24.1.2022 19:58:32

0
Mw2005'in ötesine gecemediler ea playe düşünce bakarız biraz onun dışında ne zaman ne para harcmaya değmez

BSC Misafiri

24.1.2022 11:12:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: KristalTürk Nfs blackbox son senelerinde batırmıştı o yüzden kimse üzülmemiştir. Heat yapan ekibe de 3-4 oyun yaptırdılar baktı ki bunlar da yapamıyor dağıttılar. Belki bu kadar çalıştırdıktan sonra dağıtmamaları lazımdı. Criterion geçmişte iyi işler yapmış bir stüdyo ama nfs başka bir oyun. Neyse göreceğiz bu yıl.
blackbox ın en kötü oyunu bile bu son çıkanlardan daha iyi

BSC Misafiri

24.1.2022 09:43:55

+2
nfs blackbox dağıtıldıktan sonra bitti. en büyük hata oydu. bu yeni ekip gerçekten tam bir facia.

Feather

23.1.2022 21:13:05

0
Keşke Underground 3'ü geliştirseler...

BSC Misafiri

23.1.2022 20:53:16

0
Bence en önemli şeylerden bi tanesi oyunun hikayesinin olması mesela nfs most wanted 2005 in himaywsi harika bir amacın var kötü bir karakter var onun elemanları var buna teker teker geçmelisin buna benzer hikayesi olan bir oyun gelirse harika olur

BSC Misafiri

23.1.2022 20:53:05

0
2005 most wantedta ki gibi hikayesi olmalı.Kötü karakterler geçilmesi gereken zorlu görevler ilgi çekici olmalı yani random öne çıksın diye dmsnsmmsmznxnxjsmzbxsnmzhsnzmzmznzbznzmNHnxhdxnsmzmududnxnjdjdmxmsnndnxkxmsmxmzjshdbdmzmsihdxxskzhznnsdhejnxjxjdmxnxuznzmdjjdmddhdndxuxbdhsnrjfjxmz

Krone

23.1.2022 18:48:06

0
Devrimsel birşeyler yapmadıkları sürece umut yok. Forza akar.

BSC Misafiri

23.1.2022 17:54:04

0
Umudu olan var mı ?

nForcer

23.1.2022 17:32:47

0
Bundan bir sonraki oyunu da Codemasters'a yaptırsınlar artık. Bu serinin yeni bir soluğa uzun yıllardır ihtiyacı var.

haktan24

23.1.2022 15:48:48

0
horızon 5 gıbı bir yapım var bilemiyorum alıp oynanır mı nfs heat modifikasyon olarak cok begendim özellikle müzikler efsaneydi ama piyasayı domine eden bir horizon 5 var umarım saglam düzgün bir yapım getirir ea yoksa işleri cok cok zor.

BSC Misafiri

23.1.2022 15:47:14

0
NFS:Heat'i EA Play aldığımda zaman indirip oynamıştım. Adamlar Underground'dan beri grafik dışında hiçbir şeyi geliştirmemiş, yemin ederi rezalet bir oyundu. Bundan da pek bir beklentim yok o yüzden.

-Hattori-

23.1.2022 13:55:10

+4
ulan o kadar nfs yaptınız shift harici cockpit view yok oyunlarda
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız