Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni NFS'den İlk Detaylar (Güncellendi)

 
Yarış oyunu denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Need for Speed serisinin yeni oyunu nihayet günyüzüne çıkmaya başladı.
 
Geçtiğimiz yıl ortasında henüz Need for Speed : Shift çıkmamışken bir sonraki Need for Speed oyunu ile ilgili dedikodular dolaşmaya başlamış ve akabinde Temmuz ayında oyunun dağıtım haklarını elinde bulunduran EA Games, bir açıklama ile Criterion Games'in yeni oyun üzerinde çalışmalara başladığını doğrulamıştı.
 
Burnout serisi dışında Black adlı oyun ile de oldukça ses getiren Criterion Games imzasını taşıyacak olan yeni Need for Speed ile ilgili ilk konsept tasarımları ve bilgiler ise Eurogamer sitesinden geldi.
 
Henüz resmi açıklama ile duyurulmamış olsa da yeni oyunun adının Need for Speed : Out of The Law olacağı söyleniyor. Yayınlanan konsept tasarımlarında hava şartları ve araçlar dışında motorsikletin bulunması da dikkat çekiyor.
 
Most Wanted benzeri bir konsepte sahip olacak oyunda San Francisco'dan esinlenerek yaratılan Sun Bay City'de yer alacağız.
 
Henüz hangi platformlara çıkacağı da açıklanmayan oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulması bekleniyor.
 
 Güncelleme : oyunun yapımcı firması olan Criterion games resmi twitter sayfasında yaptığı açıklama ile konsept tasarımların ve yayınlanan tüm bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Need for Speed EA Games Criterion Games PC PS3 Xbox 360
Xbox Live, 2009'da En Çok Oynanan Oyunlar 1.Haftanın Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.7.2010 11:28:37

0
1sn bu resim nfs ye ait olamaz nfsde motor olmıcak idye biliyorum ayrıca modifikayonda olmıcak die biliyoeum

laroche

15.1.2010 05:18:56

0
quote: Güncelleme : oyunun yapımcı firması olan Criterion games resmi twitter sayfasında yaptığı açıklama ile konsept tasarımların ve yayınlanan tüm bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bir hevesle okudum yazıyı... Ta ki şu son cümleye kadar. ^ ^^ AYNEN KATILIYORUM ARKADAŞIMA :(((((( ^^

pelerinli

11.1.2010 16:55:39

0
inşallah yalanlar bilgiler gerçektir de yeniden şu serinin bi oyununu 5 kez daha bitiririm.

Mertcan.

11.1.2010 16:23:22

0
Biri ortalığı karıştırmak için iyi bir seçenek bulmuş :D NFS Shift'ten sonra yine pist yarışları sıkıcı olacaktır zaten NFS serisinin gitmesi için yapımcılar farklı türler ortaya koyarlar , underground gibi bir geri dönüş olursa da güzel olabilir.

mushishi

11.1.2010 14:23:16

0
quote:

Güncelleme : oyunun yapımcı firması olan Criterion games resmi twitter sayfasında yaptığı açıklama ile konsept tasarımların ve yayınlanan tüm bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Bir hevesle okudum yazıyı... Ta ki şu son cümleye kadar. Neyse en azından gerçeği yansıtmıyor demiş, tamamen yalan dememiş. Bi umut bekleriz yine gelişmeleri.

BlackBeasT

11.1.2010 13:39:45

0
NFShift ile oyun severlerin gönlünü yeniden kazandı ,resimde anlaşılan UNDERGROUND tarzı görünüyor BurnOut&UNDERground konsepti olursa yeniden kendi kulvarında tek oyun olabilir NFS
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Hot Pursuit ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız