Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Kabusumuzun Adı "Silent Hill: Downpour" mu?

Yağmur yağması ile yaratıkların saldırıya geçmesi arasında bir bağlantı kurulabilir mi?

    Konami, Silent Hill'i geliştirmeyi bırakıp seriyi Batılı firmalara emanet etmişti. Silent Hill'in şu an yapım aşamasında olan oyunu da Çek Cumhuriyeti'inden Vatra Games tarafından hazırlanıyor.
 
    Şu ana kadar hakkında fazla bilgi sahibi olmadığımız ve Silent Hill 8 olarak anılan bu oyunun adı da henüz kesinleşmedi. Gelecek ayki Game Informer dergisinde oyun hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacağız, ama gamekult'te oyunun adı da ortaya çıkmış olabilir.
 
    Sitede yer alan künyeye göre oyunun adı "Silent Hill: Downpour". Aslında bu isim oyunun yapısına uygun olabilir, çünkü Downpour'un anlamı "sağanak yağmur". Oyunun E3 videosunda da her zaman olmasa da çoğu zaman yağmur yağdığına tanık olmuştuk.
 
     Climax'ın pek de başarılı bir şekilde geliştiremediği bu serinin Vatra Games'in ellerinde yeniden hayat bulmasını diliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamekult Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Rock Band 3'te Linkin Park Rüzgarı PSPhone'un Sistem Özellikleri Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

anonimm

23.1.2011 17:08:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth: İnşallah Silent Hill 2 gibi bir oyun olur.
yaa oyunun eskisi gibi olmasını isyorsunuz sonrada yenilk olsun istiyorsunuz anlamadı valla ozman yeni şeyleri beklemenin anlamı yokk eski kafayla devam edin yenilikçi olmayın aynen atatürkün dediği gibi ama araplara (eşşek geldi eşşek gidicekler) doğruyuda sölemiş ama bbu sözün bizim içinde geçerli olmasını istemem sürekli eski eski olmaz herşeyin bir zamanı varr o eski silent hill in eskisi gibi olmayacağını hepimiz biliyoruz o oyunlar o anki kafamıza ve o anki hislerimize bağlı olarak bizi menun etti yani geçmişte kaldı. bende o ilk duyguyu hissetmek istiyorum o ilk silent hill alıp oynayışındaki heyecan ve korkuyu ama malesef olmicak

Sulu Çor Kağan

7.1.2011 17:34:48

0
İnşallah Silent Hill 1 gibi bir oyun olur.

iCb4uC

7.1.2011 14:05:45

0
3 ten sora resmen rezil ettiler oyunu.4 idare ederdi ama 5 resmen çöpten ibaret bir oyun.Güzelim seriyi maf ettiler umarım toparlarlar bizde adam gibi survival horror oynarız.

The_Rahip

7.1.2011 12:55:24

0
İnşallah Silent Hill 2 gibi bir oyun olur.

The_Rahip

7.1.2011 12:54:09

0
İnşallah Silent Hill 2 gibi bir oyun olur.

psturksercan

7.1.2011 12:19:37

0
Hangi firma geliştirirse geliştirsin, bu oyunu mutlaka alır ve zevkle oynarım. Çünkü çok seviyorum bu adı başka da gerekçem yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız