Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Fatal Frame Hala Yapım Aşamasında

Ağzını kapatıp bağırmayınca sana bir şey yapmayacağını mı sanıyorsun güzelim?
 
      Fatal Frame 4'ün Nintendo Wii için sadece Japonyada piyasaya çıkması Batılı oyuncuları adeta çıldırtmıştı. Nintendo oyunun Batıya getirmeyerek oyuncuların büyük tepkisini çekmişti, oyuncular da bu tepkilerinde kesinlikle haklıydı.
 
      Büyük ihtimalle Fatal Frame serisini bundan sonra sadece Nintendo konsollarında göreceğiz. Tıpkı Dragon Quest gibi bu seri de bundan sonra sadece Nintendo platformlarına çıkacak gibi görünüyor. Zaten Tecmo Koei de geçen yıl yeni bir Fatal Frame oyununu (Fatal Frame II'nin yeniden yapımı olabilir) Wii için duyurmuştu.
 
       Bu oyundan uzun süredir haber alamıyorduk ve açıkçası iptal edildiğini düşünmeye başlamıştık. Famitsu dergisine göre ise projeye devam ediliyor. Wii'ye çıkması beklenen bu oyun eğer bu konsoldan iptal edilip Wii U'da projeye devam edilirse bu da bizi şaşırtmayacaktır; hatta böyle bir şey olursa sevidirici olur; çünkü Fatal Frame Wii U'nun kontrol yapısına daha uygun.
 
      Eğer Nintendo yeni Fatal Frame'i de Batıya getirmezse yine türü sevenlerin tepkisiyle karşılaşacaktır. Tepki verenler arasında bizim de olacağımıza emin olabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 1up Fatal Frame Korku Wii Tecmo Koei macera
NFS The Run'ın Bu Görüntüleri Hıza Davet Çıkarıyor Sabri, PES 2012'de 'Moonwalk' Yaparsa!

BlackBeasT

12.10.2011 22:51:27

0
RE ve SH özünü kaybetmişken tecmo yeni Fatal Frame ile korku oyunları içinde güzel satış dalgası yakalardı.Yapı itibari ile de PC'de ki Amnesia benzerlik taşıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Zero 2: Wii Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız