Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Dragon Age Oyunundan Yeni Video Paylaşıldı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Gamescom 2020 açılış gecesi canlı yayınında yeni Dragon Age oyunu için kamera arkası videosu yayınladı.

Videoda geliştirici ekip üyeleri fantastik rol yapma oyunu için nasıl bir yaklaşım izlediklerini anlatıyor ve ayrıca oyundaki çevreler ve karakterler için konsept tasarımlar gösteriliyor.

Yeni Dragon Age oyunu Aralık 2018'de duyurulmuştu. Hâlâ oyunla ilgili detaylara sahip değiliz. Nisan 2022'den önce çıkması beklenmiyor.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
DOOM Eternal'ın İlk Hikaye DLC'si The Ancient Gods, Part One 20 Ekim'de Çıkacak Bridge Constructor: The Walking Dead Konsollar, PC ve Mobil için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

28.8.2020 13:14:44

0
O anlamda söylemedim ben onu güzel kardeşim. Inquisitor için numara vermediysen buna 4 değil 3 diyeceksin. Aynısı Bioshock için de geçerli. Infinite için Bioshock 3: Infinite demiyorsak yeni çıkacak oyuna da Bioshock 4 diyemeyiz. Bunu anlamayacak ne var?

keremec

28.8.2020 13:09:44

0
Assaisn Creed 7 yıldır ara oyun çıkartıyor o zaman

TheMuyu

28.8.2020 02:20:29

0
son oyun dragon age inqusition güzeldi umarım yeni oyun daha güzel olur

Zebercet

27.8.2020 23:21:50

0
Inquisitor 3 diye geçiyor mu? Bu isimlendirmelere ben anlam veremiyorum. Bioshock da 4 diye çıkıyor aslında 3. oyun. Infınıte ara oyun. Nasıl ki Gta Vice Cİty Gta 4 olmuyorsa bu da olamaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız