Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Broken Sword Oyunu Sizin Desteğinizi Bekliyor


   İlk oyunu 1996 yılında piyasaya sürülen ve toplamda 4 adet oyunu geliştirilen sevilen macera oyunu Broken Sword, 5. yapımla karşımızda olmaya hazırlanıyor.
 
   Orjinal serinin geliştiricisi Charles Cecil'in önderliğinde oyunu geliştirme sürecinde olan Revolution Software stüdyosu, oyunculardan destek bekliyor. Kickstar sayfasında halen daha 16 günü kalmasına rağmen 400.000$ barajının şimdiden üstüne çıkmayı başaran ekibe eğer siz de destek verirseniz yapım tamamlanır tamamlanmaz oynama şansı elde edeceksiniz.
 
     Pc, Playstation 3, Xbox 360 ve Android için yapımına başlanan oyunun çıkış tarihi için ise 2013'ün Nisan ayı gösterilmiş. Yapımın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Charles Cecil Broken Sword Xbox 360 Playstation 3 PC Android Kickstarter
Grid 2'den 5 Yeni Ekran Görüntüsü The Last of Us'tan PAX'a Özel Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

10.9.2012 14:14:30

0
kickstarter sayesınde gelecekte bırbırınden özgün yapım gorecegız oyun studyalarının baslarında para kazanma amacıyla oyun yaptıran fırmalar olmayacak bunun sonucunda bırbırınden özgün oyunlar yapılacak hepımız ıcın gelecek kesfedılmek ıcın beklenecek

musAKka

6.9.2012 14:18:40

0
Broken Sword'un hayranı fazladır. Kickstarter ile zaten hedefi rahatlıkla tutturacağı belliydi. Kickstarter kampanyaları ile ortaya çıkan yapımlar ya çok orjinal oluyor, ya da eski orjinal yapımların devamı oluyor. Günümüzde birbirinin kopyası "yeni nesil" oyunların arasında bu tür yapımların olması çeşitlilik açısından şart. O yüzden bu projeleri her daim destekliyorum.

Frozen Grenadier

5.9.2012 21:39:45

0
@YodaTheMaster Ne içtin kardeşim sen oyunun parasını vermezsen kim sana niye oyun versin??

AutumnRain

5.9.2012 21:35:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster bi de bu mu çıktı şimdi. oyunun parasını da biz ödeyelim üstüne bir de b.k gibi oyun yapsınlar (broken sword'u kastedmiyorum.) paramızla rezil olalım. ne güzel işmiş. oyuncuları artık ne kadar sömürürlerse kârdır.
Bu paraları olmayan solo yapımcılar için.Sen para vermeyebilirsin.Para verenler sayesinde yeni oyunlar ve belki de yeni seriler çıkacak.

Sulu Çor Kağan

5.9.2012 20:51:06

0
bi de bu mu çıktı şimdi. oyunun parasını da biz ödeyelim üstüne bir de b.k gibi oyun yapsınlar (broken sword'u kastedmiyorum.) paramızla rezil olalım. ne güzel işmiş. oyuncuları artık ne kadar sömürürlerse kârdır.

metalizmm

5.9.2012 19:35:19

0
İşte hayatımın oyunu ve şimdiden istedikleri desteği aldılar. Daha nice Broken Sword oyunlarına. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız