Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni BioShock Oyunu Yakın Bir Zamanda Çıkacak Gibi Görünmüyor

 
İlk olarak Nisan 2018'de geliştirildiği iddiası Kotaku tarafından ortaya atılan ve geçtiğimiz yılın sonlarında 2K Games tarafından resmi olarak doğrulanan yeni BioShock oyunu yakın bir zaman içinde çıkacak gibi durmuyor.
 
2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, oyunun daha önümüzdeki birkaç yıl boyunca geliştirilmeye devam edeceğini belirtti.

Oyun San Francisco Körfez Bölgesi ve Montréal, Quebec'te yeni açılan Cloud Chamber stüdyoları tarafından geliştiriliyor. Ayrıca Assassin's Creed: Odyssey'nin yazarı bu proje üzerinde çalışıyor. BioShock serisinin yaratıcısı Ken Levine projede yer almıyor. 

Oyun hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers
Roguelike Aksiyon Oyunu Curse of the Dead Gods 3 Mart'ta Steam'de Erken Erişime Açılıyor Electronic Arts, Steam'deki Oyunlarının Fiyatlarını Yükseltti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:16:24

0
Ken Levine siz hiç bir işe yaramaz

-The Avengers-

7.2.2020 18:11:45

+1
Ken Levine yoksa vasat olur ancak. Vasat olacaksa da hiç yapmasınlar daha iyi.Bıraksınlar efsane olarak kalsın o oyunlar.

deadlight54

7.2.2020 16:01:34

0
Ken Levine ve ekibi olmadıktan sonra yemişim öyle Bioshock oyununu. Ayrıca da Bioshock’un hikayesi bitti, elde anlatacak ne kaldı ki? Ben Mafia 3 gibi yıllarca bekletip kötü bir oyun çıkacağını düşünüyorum.

BSC Misafiri

7.2.2020 10:37:04

+1
Oyun iptal edilmesin yeter hocam ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız