Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yayıncıların 3DS İlgisi, DS'den Daha Fazla

 
     Şirketin 6 aylık finansal raporlarının açıklandığı  ve geçtiğimiz ay sonu düzenlenen toplantıda, Satoru Iwata deniz aşırı ülkelerde yer alan önemli 3. parti oyun firmalarının Nintendo 3DS'e olan yoğun ilgisine değindi.
 
     Şahsen yaptığı gezilerle de bunu deneyim edinen başkan Iwata, gelen yorumların olumlu olduğunu ve 130 milyonu aşan satış rakamıyla milyonlarca insanın beğenisini kazanan Nintendo DS'in çıkış zamanı aldığı desteğe oranla 3DS'in oyun yönünden daha güçlü bir ele sahip olduğunu açıkladı:
 
" En azından şu söylenebilir ki, deniz aşırı ülkelerdeki dağıtımcılarımız 3DS'e karşı pasif bir yaklaşımda bulunmuyor. Buna göre, henüz başlangıçta konsol için tüm bu firmaların aktif bir rol alacaklarını düşünmek yanlış olmaz."
   
     Nintendo 3DS'i destekeleyen 3. parti firmaların başını ise: EA, THQ, Capcom, Konami, Activision, Take Two ve Ubisoft gibi dev isimler çekiyor.
 
 
Kaynak 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS 3. parti Nintendo 3DS oyunları
Ekim Ayı Japonya Satış Rakamları (2010) Dead Nation'ın Upgrade Videosu Yayınlandı

remiles01

8.11.2010 11:55:46

0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız