Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yayıncı Private Division; Moon Studios, League of Geeks ve Roll7 ile Ortaklığını Duyurdu

 
Take-Two Interactive'e bağlı olan ve The Outer Worlds'ün yayıncılığını üstlenen Private Division, üç bağımsız geliştirici stüdyo ile ortaklığını duyurdu.

Moon Studios, League of Geeks ve Roll7'nin bir sonraki oyunlarını Private Division yayınlayacak.

Ori and the Blind Forest ile Ori and the Will of the Wisps geliştiricisi Moon Studios yeni bir aksiyon rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor. Armello geliştiricisi League of Geeks yeni bir IP ve OlliOlli ile Laser League geliştiricisi Roll7 ise yeni bir “flow state” oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Üç oyun da geliştirme süreçlerinin başlarında ve çıkış tarihleri yok. İlk oyun en erken 2022 mali yılında çıkacak.
 
Private Division başkan yardımcısı Michael Worosz ortaklıklar hakkında "Moon Studios, League of Geeks ve Roll7 ile ortaklığımız, oyun endüstrisinin en yetenekli geliştiricileriyle birlikte Private Division'ın kadrosunu geliştirmeye devam etmemizi sağlayacak. Kreatif vizyonlarını bir sonraki seviyeye taşımaları konusunda gereken desteği sağlamak için bu tecrübeli geliştiricilerle birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Series X'ten Yeni Haberler Ağustos Ayında Geliyor Frostpunk'ın Son Genişlemesi On The Edge 20 Ağustos'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rcp272

29.7.2020 19:38:35

0
Moon studios çoğu Call of Duty oyunununda geliştiricisi olan bir bağımsız stüdyo.Sadece Ori serisi için ilişkisi var Microsoft ile .Bir sonraki Mc özel oyunlarınıda yapıyorlardır.

YildirimBuyucusu

29.7.2020 19:19:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Moon studios aslında microsoft ile güzel işlere imza atmıştı. Neden microsoft'a sırt çevirip take-two çatısı altına girdiler anlamış değilim.
Kendileri bağımsız olmayı tercih ettiler. Hem böylesi daha iyi. Adamların maddi açıdan sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum. Ori and the BF ve Ori and the WotW çok iyi satış rakamlarına ulaştı.

BSC Misafiri

29.7.2020 18:16:39

0
Moon studios aslında microsoft ile güzel işlere imza atmıştı. Neden microsoft'a sırt çevirip take-two çatısı altına girdiler anlamış değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız