Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu Disney Speedstorm 28 Eylül'de Çıkış Yapıyor

 
 
Gameloft, Disney Speedstorm'un tam sürümünün 28 Eylül'de oynaması ücretsiz bir oyun olarak piyasaya çıkacağını duyurdu.
Platformlar arası savaş yarışı oyunu şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden “Founder's Packs” aracılığıyla mevcut. Paketler, çok sayıda sınırlı süreli yarış kıyafeti ve kart görünümü dahil olmak üzere özel içerik sunmakta. Tüm platformlar ayrıca yüzde 20 ila 30 arasında değişen özel indirimler görecek.

Oyun yöneticisi Aska Suzuki bir basın açıklamasında, "Erken Erişim'in piyasaya sürülmesinden bu yana, Disney Speedstorm'a oyunculardan paha biçilmez geri bildirim ve destek aldık. İnanılmaz topluluğumuzun coşkusu, bağlılığı ve oyuna olan sevgisi ilk günden beri ilham kaynağımız oldu ve bu heyecan verici yeni aşamaya girerken bu yolculuğa birlikte devam etmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Gameloft Barcelona başkan yardımcısı ve stüdyo yöneticisi Alexandru Adam, "Disney Speedstorm'un bugünkü haline gelmesinden son derece gurur duyuyoruz. Erken Erişim sırasında yapılan eklemeler ve iyileştirmelerle, gerçek ve güçlü bir rekabetçi ve kooperatif oyuncu deneyimi sağlayan ücretsiz oyuna geçmekten heyecan duyuyoruz.”

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Yarış Disney Speedstorm macera Gameloft
Neptunia: Sisters VS Sisters Xbox Series, Xbox One'a Geliyor Neptunia Game Maker R:Evolution 2024 Yılında Batı için Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız