Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Yamaoka'sız da Gayet İyiyiz Ama..."

"Yamaoka'sız Silent Hill nasıl olur?" Yakında öğreneceğiz.

     Silent Hill ismi telafuz edildiğinde ilk aklıma gelen isimlerden birisi şüphesiz Akira Yamaoka'dır. O eşsiz tınıları ile Silent Hill evrenine büyük katkılar yapan ünlü besteci, Konami çatısından ayrılarak Goichi Suda ve Shinji Mikami'nin yanında soluğu almıştı. yamaoka'nın gidişatından sonra ise yeni Silent Hill'in nasıl tınılar ile karşımıza çıkacağı büyük bir merakla bekleniyor.
 
     Akira Yamaoka'nın ayrılışından sonra anlaşılan tek endişelenen biz olmamışız. Fakat yapım ekibinin açıklamalarına bakılırsa bu endişe kısa sürmüş. Çünkü görünüşe göre ekibin Dexter'ın müziklerine de imza atan Daniel Licht'e güveni tam.
 
     GDC Avrupa fuarında Joystiq'in sorularını yanıtlayan Silent Hill: Downpour dizayn direktörü Brian Gomez, Akira Yamaoka'nın ayrılışıyla ilgili gelen soruları yanıtlamış."Onu kaybettiğimizde endişelendim. Onu Downpour çalışmalarının çok başında kaybettik. Fakat Dester'ın da büyük bir fanıyım ve Daniel Licht'e sahip olduğumuz için de çok mutluyum." açıklamasını yapan Gomez, Licht'in yamaoka'nın tınılarına yakın bir müziği olduğunu ve bestecinin birçok yeniliği de kendilerine sunduğunu dile getirmiş.
 
     "Akira Yamaoka ile çalışmaktan büyük onur duydum fakat ona sahip olmayışımız eksik olduğumuz anlamına gelmez" açıklamasının yanı sıra "ben o ve Konami arasındaki bu tutumun aptalca olduğunu düşünüyorum. Herkes sakin olmalı ve onu geri getirebilmek için bir şeyler yapmalı." sözleri ile firmanın Yamaoka'yı gereksiz yere kaybettiğinin de altını çizmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Star Wars: ToR'da Bölge Kilidi Olmayacak PS3'e Özel Agent'ın İlk Görselleri Sızdı

tatbkath

16.8.2011 04:39:49

0
Ehh korkmamak lazım haliyle bu adamda harika bir besteci. Dexter'ı izleyenlerin kulağında intro çalmaya başlamıştır zaten. Hatta işte o giriş müziği; http://www.youtube.com/watch?v=1XPlA6-dMGQ&list=PL55CFC79239B39967&index=8
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız