Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X Oynanış Videoları

Yakuza: Like a Dragon'ın Xbox Series X versiyonundan ilk oynanış görüntüleri paylaşıldı.
 
Eurogamer'ın haberine göre Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X versiyonunda üç grafik modu bulunacak: Normal, yüksek çözünürlük ve yüksek kare hızı.

Normalde 1440p 60fps, yüksek çözünürlükte 4k 30fps ve yüksek kare hızında 1080p 60fps çalışacak. Yüksek kare hızı modunda fps, normal moda göre daha stabil olacak.
 
Yakuza: Like a Dragon Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Kasım'da çıkacak. PlayStation 5'e 2 Mart 2021'de gelecek.
 
COGconnected
 
 
GameSpot
 
 
IGN 
 
 
Kinda Funny Games
 
 

Tokyo'daki düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli bir üyesi olan Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırılır. Asla inancını kaybetmeden cezasını çeker ve çıktığında dışarıda kimsenin onu beklemediğini ve ait olduğu klanın en saygı duyduğu adam tarafından yok edildiğini keşfeder.

Ichiban, ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği keşfetmek ve kaybettiği hayatını geri almak için yola çıkarak sokaktaki serserilerden oluşan bir grubunu kendi etrafına toplar: meslekten atılmış bir polis olan Adachi, evsiz bir eski hemşire olan Nanba ve göreve çıkmış bir hostes olan Saeko. Birlikte, Yokohama'nın yeraltı dünyasında kızışmakta olan bir çatışmanın içine çekilirler ve asla beklemedikleri şekilde kahraman olmaları gerekir.

Bu haberin bağlantısı
URL
yakuza 7 çıkış tarihi sega dövüş sistemi yakuza
Digital Foundry, DIRT 5'in Xbox Series X'teki Grafik Modlarını Test Etti Phasmophobia Steam'de En Çok Satanlarda İlk Sıralarda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.10.2020 12:22:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bazen fanboyluk o kadar gözünüzü döndürüyor ki yazarken bir bakın araştırın bari. Ps4 ve Ps4pro da 30 fps çalışan daha birkaç ay önce çıkmış oyunu hemen eski nesil yeaa zaten kafasıyla gömmeye çalışıyorsunuz. Ps3 grafiği diyenler tam komedi. Daha nelere göreceğiz bakalım. Başka konsola daha yüksek çıkınca hemen tut kaka oldu. Xbox savundurtuyorsunuz insana... :D
Niye PS4'e çıktığındada PS3 grafiğindeydi zaten...

BSC Misafiri

13.10.2020 10:49:36

0
Bazen fanboyluk o kadar gözünüzü döndürüyor ki yazarken bir bakın araştırın bari. Ps4 ve Ps4pro da 30 fps çalışan daha birkaç ay önce çıkmış oyunu hemen eski nesil yeaa zaten kafasıyla gömmeye çalışıyorsunuz. Ps3 grafiği diyenler tam komedi. Daha nelere göreceğiz bakalım. Başka konsola daha yüksek çıkınca hemen tut kaka oldu. Xbox savundurtuyorsunuz insana... :D

rambocuk

13.10.2020 09:34:48

0
işte olay bu en güçlü konsol olmak en iyi görsellik olmuyor el emeği detay yoksa isterse 28 k 500 fps çalışsın bir şey ifade etmiyor yine oha yok artık diyeceğimiz görseller ps tarafında olacak

BSC Misafiri

12.10.2020 18:27:13

0
Herhalde Yeni nesilde Ps3 grafikli oyunlar 4K 60 çalışacak..

encuni

12.10.2020 17:27:33

+1
grafikler ps3 last gen bırakta calıssın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız