Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 7 PS4 için Duyuruldu

 
Sega, Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness'ı PlayStation 4 için duyurdu. Oyunun Batıdaki ismi Yakuza: Like a Dragon.
 
16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak.
 
Yakuza 7 ile birlikte ana karakter ve dövüş sistemi değişiyor. Ana karakter ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga ve dövüş sistemi de sıra tabanlı taktiksel. Ichiban Kasuga ve ekibi dövüşler sırasında saldırı, iyileşme, destek ve daha fazlası gibi çeşitli komutlar verebilecek.
 
Oyun Yokohama, Isezaki Ijincho'da geçecek. Yeni bölge Tokyo, Kamurocho'nun üç katı büyüklüğünde. Her mekanın farklı hissettireceği belirtiliyor.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
World War Z'nin Yeni Güncellemesi Yayınlandı The Dark Pictures Anthology: Little Hope PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

29.8.2019 12:48:31

0
Çok sevdiğim bir seri, aslında sıra tabanlı dövüş sistemi bir yenilik getirebilir seriye. Zaten son dönem arka arkaya çok oyun çıkınca, oyuncuların beklentilerinde de bir azalma ortaya çıkmıştı. Belki bu sistem sevilir ama batı oyuncularının çok hoşuna gider mi, orası muamma...

cocobongo555

29.8.2019 11:27:27

0
neeeeeyyyyy hasta mı ya bunlar. bu senin on numara beş yıldız dövüş sistemi var ilk oyundan beri. özelliklşe yakuza 0 ve kiwami 1 de stil de değiştirmeyle tavan yapan bir dövüş sistemi. sıra tabanlıya geçiş nedir ya manyak mı bunlar. sıra tabanlı beat em up mı olur!!!???? klasik jrpg olsa tamam dicem ama özünde bir beat em up oyunu bu. satışları japonyada bile düşecek bence. çok büyük salaklık yaptılar şu hamleyle

Cemlat

29.8.2019 10:42:08

0
>Turn based Ayy lmao. Ben büyük jrpg fanıyım. Japonlar zaten öyle, ama batı da büyük bir kısmı üzecek bir değişiklik bu. Yapımcılar eğer beğenilmez ise, bundan sonraki oyunlar eski dövüş sistemine geçileceğini belirtti bu arada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız